Divizia A1 (f): Victorii pe linie pentru favorite. Duminică se joacă Dinamo – Volei Alba Blaj

FC Arges, echipa pentru campionatul 2019/ 2020 al Diviziei A1 la volei feminin

Primele patru meciuri ale etapei a opta a Diviziei A1 la volei feminin s-au încheiat cu victoriile favoritelor. Duminică avem cel mai important meci al acestei prime părți a campionatului, conform parcursului de până acum: Dinamo – Volei Alba Blaj.
Într-un meci televizat, CS Medgidia s-a impus cu scorul de 3-1 în sala Giulești. Larisa Vasilică, autoare a 15 puncte, și Diana Ariton, cu 13, au fost cele mai bune marcatoare ale învingătoarelor. De la gazde s-au remarcat Iuna Zadorojnai, cu 17 puncte. Ea a fost urmată de Irina Radu, cu 12 puncte.

O altă nou promovată, FC Argeș, s-a impus în apropierea Bucureștiului, la Voluntari, cu scorul de 3-0. Katarina Jovanovic, cu 18 puncte și Edina Selimovic, cu 12 puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale oaspetelor. De la Voluntari, cele mai multe puncte le-au reușit Ana Maria Lupa (14) și Loredana Filipaș (6).

FC Arges, echipa pentru campionatul 2019/ 2020 al Diviziei A1 la volei feminin
FC Arges, echipa pentru campionatul 2019/ 2020 al Diviziei A1 la volei feminin

Știința Bacău s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-0 în fața formației Belor Galați. Laura Phlajamaki și Slavina Koleva, ambele cu 12 puncte, și-au împărțit poziția de cea mai bună marcatoare. De la oaspete s-au remarcat Anamaria Berdilă (16 puncte) și Ivana Radonjic (8).

La Târgoviște, spectatorii au asistat la un adevărat recital al Herrerei Yusleyni, care a reușit 32 de puncte contra lugojencelor, învinse cu 3-1. Dacă ar fi să ne luăm după statisticile oficiale, aceasta ar fi prima jucătoare care trece de bariera celor 30 de puncte în acest campionat. Ea a fost urmată de Gabriela Bălae (19 puncte). Din echipa oaspete s-au evidențiat Tamara Ignjic (18 puncte) și Nina Kocic (16 puncte).

Duminică, de la ora 12.30, va avea loc cel mai important meci al campionatului, dintre singurele formații neînvinse în acest sezon: Dinamo și Volei Alba Blaj. Partida va avea loc în sala Dinamo.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a VIII-a a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 23 noiembrie

CSO Voluntari – FC Argeș 0-3 (17-25, 13-25, 18-25)

Rapid – CS Medgidia 1-3 (25-22, 18-25, 21-25, 23-25)

Știința Bacău – Belor Galați 3-0 (25-22, 25-16, 25-21)

CSM Târgoviște – CSM Lugoj 3-1 (29-27, 28-30, 25-20, 25-20)

Duminică, 24 noiembrie

12.30 Dinamo – Volei Alba Blaj

”U” Cluj stă

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a doua etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a treia etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a patra etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a cincea etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a șasea etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a șaptea etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns