Divizia A1 (f): Vineri începe etapa a șasea. Iată programul complet al meciurilor

Stiinta bacau volei feminin cev
Stiinta bacau volei feminin cev
Stiinta Bacau

Am așteptat noi aproape 6 luni să se reia campionatul, dar acum parcă rundele sunt legate una de alta. Miercuri s-a încheiat o etapă, iar vineri începe următoarea.

Paradoxal, una dintre echipele care a disputat miercuri ultimul meci, Știința Bacău, va deschide runda a șasea, vineri. Băcăuancele, care săptămâna viitoare vor juca returul Cupei CEV, la Limassol, vor juca cu Clujul, teoretic în deplasare, dar practic acasă, la Bacău. Tot vineri va avea loc și meciul dintre Dinamo și Unic Piatra Neamț.

Restul partidelor vor avea loc în cursul zilei de sâmbătă, cea mai interesantă fiind cea de la Târgoviște, unde va veni cea mai în formă echipă a campionatului, CSM București.

Programul meciurilor etapei a șasea a Diviziei A1 (f)

Vineri

Ora 14.00: ”U” Cluj – Știința Bacău (are loc la Bacău)

Ora 18.15: Dinamo – Unic Piatra Neamț (în direct la DigiSport)

Sâmbătă

Ora 14.00: Rapid – SCM U Craiova

Ora 14.30: CSM Târgoviște – CSM București (în direct la DigiSport)

Ora 17.00: Penicilina Iași – CSM Lugoj

Ora 18.00: Alba Blaj – CSU Medicina Târgu Mureș

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns