Divizia A1 (f): Vineri și sâmbătă se dispută meciurile etapei a doua. Iată programul și televizările

stiinta bacau volei feminin echipa
stiinta bacau volei feminin echipa
Stiința Bacău, sezonul 2015

Cea de-a doua etapă a Diviziei A 1 la volei feminin începe vineri și se va încheia sâmbătă. Ambele meciuri de vineri vor fi televizate.

Vineri se vor disputa două dintre cele șase partide ale etapei. Etapa se va deschide cu meciul dintre rapid și Dinamo. pe vremuri un derby care stabilea campioana, acum doar un meci în care Dinamo, aflată în reconstrucție în limita bugetului, pornește favorită. Ambele echipe au fost învinse în prima etapă.

CSM București va debuta în acest sezon într-o nouă locație, în sala Elite, aflată, în sfârșit, în București. Jucătoarele din Capitală sunt favorite certe în fața craiovencelor.

Sâmbătă, Știința Bacău va debuta pe propriul teren în actualul campionat. Venite acasă după un 3-2 în prima etapă, la Lugoj, fetele lui Grapă vor juca împotriva unei alte echipe din Moldova, Unic Piatra Neamț, și cred că pleacă favorite clare.

AICI vedeți rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei feminin.
CSM Târgoviște, vicecampioana precedentei ediții, va juca pe propriul teren în fața fetelor din Lugoj. Gazdele dispută al doilea meci consecutiv pe teren propriu, numai că acesta e primul test adevărat, partida contra Penicilinei, de săptămâna trecută, fiind mai mult un amical cu public, nici ăla foarte concludent.

Meciurile de la ora 18.00 par a avea două învingătoare certe: Medicina Târgu Mureș și Alba Blaj, ambele jucând pe propriul teren, nu cred că au cum să se încurce contra lui ”U” Cluj, respectiv Penicilina Iași.

Programul etapei a doua a Diviziei A 1 feminin

Vineri

Ora 17.30: Rapid – Dinamo (în direct pe DigiSport 4)

Ora 19.30: CSM București – SCMU Craiova (în direct pe DigiSport 4)

Sâmbătă

Ora 17.00: Știința Bacău – Unic Piatra Neamț

Ora 17.00: CSM Târgoviște – CSM Lugoj

Ora 18.00: U Cluj – CSU Medicina Tg. Mureș (se joacă la Tg. Mureș)

Ora 18.00: Alba Blaj – Penicilina Iași

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns