Divizia A1 (f): Volei Alba Blaj a învins pe CSM București în ultima etapă. Iată cine va juca în play-off

Bucuria jucatoarelor de la Volei Alba Blaj

S-a disputat și ultima etapă a sezonului regulat în Divizia A1 la volei feminin. În ultimul meci al rundei, Volei Alba Blaj a învins pe CSM București și a luat o opțiune serioasă pentru cucerirea unui nou titlu de campioană.În cel mai important meci al returului, Volei Alba Blaj s-a impus mai ușor decât era de așteptat în fața campioanei, CSM București. Echipa din Ardeal a câștigat cu 3-0, în doar 76 de minute, și are acum prima șansă la cucerirea titlului pierdut anul trecut. În acest moment, între Volei Alba Blaj și CSM București sunt cinci puncte diferență. Dacă vor să repete performanța de anul trecut, când au obținut în premieră medaliile de aur ale întrecerii interne, ”tigroaicele” au nevoie de două victorii din tot atâtea meciuri pe care le mai au de disputat în play-off împotriva rivalelor lor.

La Blaj, cele mai bune jucătoare au fost Ninkovic și Newcombe (ambele câte 11 puncte) pentru gazde, respectiv Adelina Ungureanu (15 puncte) și Balkestein-Grothues, cu 10 puncte.

Într-o altă partidă a zilei, Știința Bacău a învins cu scorul de 3-1, la Cluj, pe Universitatea, care a ratat astfel ocazia de a trece peste Dinamo, pe locul 6, și a juca, astfel, în play-off. Denisa Rogojinaru, cu 25 de puncte, și Ana Otasevic, cu 17, au fost cele mai eficiente jucătoare ale învingătoarelor. De la gazde s-a remarcat Raluca Bucur, cu 18 puncte.

În urma meciurilor de sâmbătă s-au stabilit și echipele care vor juca în play-off și în play out În mod normal play-out-ul nu se va mai juca, pentru că avem doar două echipe care ar trebui să evolueze acolo, ”U” Cluj și Belor Galați… Campionatul oricum începuse, teoretic, cu 10 echipe, dar de fapt au fost 9, pentru că Penicilina Iași nu s-a prezentat la meciul de Cupa României de la Galați și a fost exclusă, conform regulamentului, din campionat. Apoi, la finalul turului, Agroland Timișoara s-a retras, așa că am ajuns la cele doar 8 echipe…

Clasament 2018/ 2019

  1. Volei Alba Blaj 43 p
  2. CSM București 38 p
  3. CSM Târgoviște 32 p
  4. Știința Bacău 26 p
  5. CSM Lugoj 15 p
  6. Dinamo 13 p
  7. ”U” Cluj 11 p
  8. Belor Galați 4 p
Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a 18-a, ultima a campionatului 2018/ 2019

Vineri, 15 martie

CSM Târgoviște – Dinamo 3-1 (25-27, 25-20, 25-13, 25-17)

Sâmbătă, 16 martie

”U” Cluj – Știința Bacău 1-3 (18-25, 23-25, 14-25, 15-25)

Volei Alba Blaj – CSM București 3-0 (25-16, 25-20, 25-18)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns