Divizia A1 (f): Volei Alba Blaj devine luni, matematic, campioană pentru a patra oară

Bucuria jucatoarelor de la Volei Alba Blaj

Săptămâna începe bine pentru Volei Alba Blaj, formație care va cuceri, imediat după prânz, cel de-al patrulea titlu de campioană în Divizia A1 la volei feminin.
De la ora 14.30, în propria sală, Volei Alba Blaj va juca împotriva formației Dinamo, într-o restanță din prima etapă a play-off-ului. Chiar dacă de mici am auzit că ”mingea e rotundă” și că nici un meci nu e câștigat dinainte, azi avem parte de o partidă care nu se va putea încheia altfel decât cu victoria Blajului, o formație mult superioară bucureștencelor.

Așa că probabil de la ora 15.15, după ce vor fi cucerit cele două seturi de care mai au nevoie pentru cucerirea matematică a titlului, ardelencele pot da drumul la petrecere. Fiesta adevărată va fi organizată, însă, la finalul săptămânii, de la ora 18.00, atunci când Blajul va juca împotriva fetelor de al CSM Lugoj.

Clasament play-off

  1. Volei Alba Blaj 63 p (23 m)
  2. CSM București 60 p (24 m)
  3. Știința Bacău 43 p (24 m)
  4. CSM Târgoviște 45 p (24 m)
  5. CSM Lugoj 18 p (24 m)
  6. Dinamo 16 p (23 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns