Divizia A1 (f): Volei Alba Blaj, victorie mare la București, cu campioana, CSM. Ultimul meci al anului are loc sâmbătă, la Galați

Alba Blaj si bucuria victorie in Liga Campionilor

Programat în etapa a noua a Diviziei A1 la volei feminin, meciul ultimelor două campioane s-a încheiat cu victoria Blajului, obținută chiar la București.
Volei Alba Blaj a bătut pe CSM București mai ușor decât s-ar fi așteptat cineva. Ardelencele s-au impus cu scorul de 3-0, chiar în Capitală, obținând una dintre cele trei victorii necesare cuceririi titlului de campioană. Pentru că la cum stau lucrurile în prima ligă feminină de la noi, e greu de crezut că cineva poate să le învingă pe cele două echipe în actualul campionat. Așadar, decisive pentru stabilirea campioanei sunt cele patru meciuri directe (două din campionatul regulat și alte două din play-off).

Ioana Baciu, cu 19 puncte reușite împotriva fostei sale echipe, și Lazarevic (10 puncte) au fost cele mai valoroase jucătoare ale Blajului. De la CSM s-au remarcat Kodola (14 puncte) și Trushkina (10 puncte).

În cel de-al doilea meci disputat vineri, CSM Târgoviște s-a impus cu scorul de 3-2 la București, cu Dinamo. Klisura (18 puncte) și  Lakovic (11) au fost cele mai eficiente jucătoare ale oaspetelor. De la Dinamo s-au remarcat Burazer (19 puncte) și Cioroianu (13 puncte).

Sâmbătă are loc ultima partidă din acest an în Divizia A1: CSU Belor Galați – Agroland Timișoara.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a noua a campionatului 2018/ 2019

Joi, 13 decembrie

Știința Bacău – ”U” Cluj 3-0 (25-20, 25-15, 25-21)

Vineri, 14 decembrie

CSM București – Volei Alba Blaj 0-3 (18-25, 20-25, 17-25)

Dinamo – CSM Târgoviște 2-3 (20-25, 25-21, 20-25, 25-23, 7-15)

Sâmbătă, 15 decembrie

12.00 Belor Galați – Agroland Timișoara

CSM Lugoj stă

 

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a treia a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a patra a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a cincea a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șasea a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șaptea a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a opta a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns