Divizia A1 – finala (f): Alba Blaj și CSM Târgoviște încep disputa pentru titlul

alba blaj volei cupa cev
alba blaj volei cupa cev
Alba Blaj

Vineri începe, la Blaj, finala play-off-ului Divizei A1 la volei feminin.

Alba Blaj și CSM Târgoviște încep meciurile pentru titlul Diviziei A1 la volei feminin, această confruntare fiind o reeditare a finalei anului trecut. Primul meci va avea loc vineri, la ora 18.15, în sala din Blaj, formația campioană, neînvinsă în acest sezon, disputând primele două partide în propria sală. Al doilea meci va avea loc sâmbătă.

Partidele 3 și 4 vor fi găzduite de Târgoviște, în vreme ce partida decisivă, dacă va mai fi nevoie de ea, va avea loc la Târgoviște, pe 5 mai.

Divizia A1 (f) – Finala: Alba Blaj – CSM Târgoviște

Vineri, 22 aprilie

Ora 18.15: Alba Blaj – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 23 aprilie

Ora 15.00: Alba Blaj – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)

Joi, 28 aprilie

CSM Târgoviște – Alba Blaj

Vineri, 29 aprilie

CSM Târgoviște – Alba Blaj

Joi, 5 mai

Alba Blaj – CSM Târgoviște

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A1 – finala (f): Alba Blaj și CSM Târgoviște încep disputa pentru titlul

Lasă un răspuns