Divizia A1 – Finala (m): La Craiova se dă azi startul confruntărilor pentru titlu

craiova olympiakos volei cev cupa
craiova olympiakos volei cev cupa
Blocaj in trei al Craiovei

De azi începe marea bătălie pentru titlul de campioană. Combatante sunt SCM U Craiova și Volei Municipal Zalău, cele mai valoroase echipe și după încheierea sezonului regulat. Primul meci începe azi la ora 13.00 și va fi în direct la DigiSport 3.

Lider la finalul campionatului regulat, SCM U Craiova are avantajul disputării a trei meciuri dintre cele cinci ale finalei în propria sală. Primele două vor avea loc azi și mâine în Bănie unde – ca să păstrăm rima – o să fie o nebunie. Formată în marea majoritate din jucători care compun echipa națională, formația craioveană a pierdut în acest sezon un singur meci, chiar împotriva zălăuanilor, în deplasare. Oltenii s-au calificat după o victorie cu 3-0 la general obținută în fața formației Explorări Baia Mare, un succes cu atât mai valoros cu cât în acele meciuri nu au putut să conteze pe căpitanul Laurențiu Lică, accidentat în acea perioadă.

Zălăuanii au trecut prin mari emoții înainte de a-și asigura calificarea în finala competiției. Ei au învins cu scorul general de 3-2 pe Arcada Galați, echipă care a revenit de la 0-2 la meciuri și a fost la doar câteva puncte de producerea unei imense surprize. Zalăul a dovedit că are o experiență superioară și s-a impus în setul decisiv al meciului decisiv din semifinale și, astfel, acum se află în situația de a lupta din nou pentru titlul de campioană.
Sistemul de desfășurare al finalei este ”cel mai bun din cinci meciuri”, partidele urmând să fie transmise de DigiSport. Primele două întâlniri au loc la Craiova, următoarele două la Zalău, iar un eventual meci decisiv va fi organizat la Craiova. Meciul decisiv, dacă ar fi să ne luăm după site-ul FRV, ar fi programat miercuri, 27 aprilie, la Craiova, ceea ce e imposibil, deoarece partida 4 se va juca marti, 26 aprilie, la Zalău… Probabil că meciul decisiv va fi programat fie în ajunul Pastelui, fie imediat după.

Divizia A1 (m) – FINALA: SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău 0-0

Duminică, 17 aprilie

Ora 13.00: SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport 3)

Luni, 18 aprilie

Ora 20.00: SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport 2)

Luni, 25 aprilie

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Marți, 26 aprilie

Ora 19.30: Volei Municipal Zalău – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns