Divizia A1 (m): Arcada a câştigat primul meci al etapei a zecea, care are cap de afiş meciul Craiova – Explorări. Programul rundei a zecea

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

 

Arcada Galaţi a câştigat primul meci al etapei a zecea a Diviziei A1 la volei masculin.

Într-o partidă considerată a avea loc la Cluj, dar care s-a disputat la Galaţi, Arcada, una dintre cele mai în formă echipe din campionat, nu a avut nici o problemă în a se impune în faţa celor de la Universitatea Cluj cu scorul de 3-0 (25-16, 25-22, 25-21).

Sâmbătă şi duminică se vor disputa celelalte 5 partide ale rundei a zecea. Cel mai interesant meci e cel de la Craiova, unde se confruntă ocupantele primelor două poziţii, echipa locală şi Explorări Zalău. Oltenii sunt neînvinşi.

Foarte interesant e şi meciul de la Caransebeş, unde gazdele pornesc favorite în faţa unei campioane, Tomis, care e şi fără antrenor şi fără o parte dintre stranieri, toţi fugiţi la primul semn că lucrurile nu sunt bune.


Programul etapei a zecea a Diviziei A1 (m)

Vineri

„U” Cluj – Arcada Galaţi 0-3 (16-25, 22-25, 21-25) – s-a disputat la Galaţi

Sâmbătă

Ora 17.00 Tricolorul Ploieşti – CSM Bucureşti

Ora 17.30 SCM U Craiova – Explorări Baia Mare

Ora 18.00 Unirea Dej – VCM LPS Piatra Neamţ

Ora 18.00 AS Volei Club Caransebeş – Tomis Constanţa

Duminică

Ora 13.30 Volei Municipal Zalău – Dinamo (în direct la DigiSport 4)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns