Divizia A1 (m): Arcada a învins Zalăul. Rezultatele etapei a treia a play-off-ului, care se va încheia luni cu un meci televizat

Echipa de volei Arcada Galati

Gazdele s-au impus în etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin.
În cel mai important meci al rundei, Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-1 în fața echipei care a fost lider până acum 4 zile, Volei Municipal Zalău. În urma acestui rezultat, Arcada a urcat pe locul 2, iar zălăuanii au căzut pe 3, aceștia fiind la 5 puncte de ocupanta locului 1, SCM U Craiova. La Galați, one man show a fost Ivan Raic, cu 28 de puncte. El a fost secondat de Milos Terzic, cu 12 puncte. De la zălăuani s-au remarcat Ciprian Matei, cu 18 puncte, și Rareș Bălean, cu 17 puncte.

La Craiova, SCM U a învins cu scorul de 3-0, clar, pe Steaua. Filip Sestan, cu 15 puncte, și Aleksandar Milivojevic, cu 13 puncte, au fost cei mai valoroși jucători ai gazdelor, în timp ce de la oaspeți s-au remarcat Jan Krol (10 puncte) și David Csanad (6 puncte).

Ultimul meci al rundei a treia din play-off, CSM București – Dinamo, va avea loc luni, de la ora 18, la sala din Dobroești. Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Tot sâmbătă, dar în play-out, Unirea Dej a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, pe CSM Câmpia Turzii.Oliveira do Nascimento, cu 17 puncte, a fost cel mai bun jucător al gazdelor, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Silviu Suson, cu 19 puncte.

Ultimul meci al rundei în play-out va fi, luni, Explorări Baia Mare – ”U” Cluj.Divizia A1 (m): Programul etapei a treia a play-off-ului

Sâmbătă, 30 martie

SCM U Craiova – Steaua 3-0 (25-17, 25-16, 25-9)

Arcada Galați – Volei Municipal Zalău 3-1 (23-25, 25-23, 25-23, 25-21)

Luni, 1 aprilie

18.00 CSM București – Dinamo – în direct la Digi Sport

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. SCM U Craiova 55 p (22 m)
  2. Arcada Galați 53 p (22 m)
  3. Volei Municipal Zalău 50 p (22 m)
  4. CSM București 38 p (21 m)
  5. Dinamo 36 p (21 m)
  6. Steaua 29 p (22 m)

Divizia A1 (m): Programul etapei a treia a play-out-ului

Sâmbătă, 30 martie

CSM Câmpia Turzii – Unirea Dej 1-3 (25-19, 19-25, 20-25, 23-25)

Luni, 1 aprilie

17.00 Explorări Baia Mare – ”U” Cluj

Clasament Divizia A1 – play-out (m)

7. Unirea Dej 34 p

8. Explorări Baia Mare 18 p

9. CSM Câmpia Turzii 16 p

10. ”U” Cluj 10 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns