Divizia A1 (m): Arcada Galați a câștigat fără emoții în fața Craiovei. Sâmbătă au loc patru meciuri, iar unul e televizat

minge volei poza generica

Arcada Galați a câștigat primul meci tare din actuala ediție a Diviziei A1 la volei masculin.
Campioana României s-a impus cu scorul de 3-0 în fața formației SCM U Craiova, o echipă care vineri seară, cel puțin după cum arată scorul, nu a demonstrat că se poate bate încă la titlu.

De la Arcada, cele mai multe puncte, 20, le-a reușit Niels Klapwijk. El a fost urmat de Milos Terzic (9 puncte). De la oaspeți Ștefan Lupu, cu 8 puncte și Silviu Suson, cu 7 puncte, au fost cei mai buni marcatori.

Sâmbătă vor avea celelalte patru meciuri din etapa a doua. Unul dintre ele, Unirea Dej – Dinamo, va fi televizat de la ora 13.30. Va fi chiar un meci interesant, gazdele având o echipă care anul acesta, în mod normal, se va bate măcar la play-off, iar Dinamo anunțându-și intențiile de a lupta pentru titlu.

O partidă foarte echilibrată și, evident, foarte interesantă, să anunță a fi cea de la Buzău, acolo unde nou-promovata Gloria va juca împotriva Universității Cluj, echipă care în prima etapă a obținut un set la București.

Celelalte două partide, Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii și Explorări Baia Mare – UV Timișoara au în gazde favorite certe.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 18 octombrie

Arcada Galați – SCM U Craiova 3-0 (25-9. 25-14, 25-14)

Sâmbătă, 19 octombrie

15.00 SCM Buzău – ”U” Cluj

13.00 Explorări Baia Mare – UV Timișoara

18.00 Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii

13.30 Unirea Dej – Dinamo – în direct la TVR 3


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns