Divizia A1 (m): Arcada Galați a învins clar Zalăul și s-a detașat la 5 puncte în fruntea clasamentului

Arcada Galați s-a calificat în optimile Cupei CEV

Cel mai așteptat meci al primei zile din retur s-a disputat la Galați, dar a fost departe de așteptările pe care le puteam avea de la o partidă între ocupantele primelor două locuri. 
Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la SCM Zalău, luându-și revanșa pentru surprinzătoarea înfrângere din prima etapă a campionatului și detașându-se la cinci puncte în fruntea clasamentului. Cel mai bun marcator al meciului a fost Niels Klapwijk, cu 15 puncte, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Mihai Tarța, cu 12.

La Baia Mare s-a disputat un alt meci care se presupunea că va fi echilibrat, între Explorări și Știința București, adică între ocupantele locurilor 9, respectiv 8. S-au impus băimărenii, cu 3-0, la capătul unui meci în care centrul gazdelor, Aldea, a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Cel de-al treilea meci al zilei inaugurale a returului a fost, de fapt, primul disputat, iar Dinamo s-a impus lejer, într-o oră, cu 3-0, în fața formației UV Timișoara. Codrin Mocanu, cu 11 puncte, a fost cel mai bun marcator al partidei. De la oaspeți s-au remarcat Sergiu Călin și Sebastian Micu, ambii cu câte 9 puncte.

Sâmbătă vom avea patru partide în Turneul 1. La București, Steaua pornește ca mare favorită în fața timișorenilor, la fel ca și craiovenii, care vor juca acasă cu ultima clasată, CSU Brașov. Partida dintre Steaua și UV Timișoara va putea fi urmărită și pe pagina de Facebook a CS Dinamo, dar și pe canalul de Youtube Steaua TV.

Echilibrat se anunță meciul dintre Știința București și ”U” Cluj, în care formația din Capitală trebuie să demonstreze că are o cu totul altă față decât cea arătată vineri, dar și să demonstreze că punctul scos în fața clujenilor în prima etapă a campionatului (atunci ”U” s-a impus cu 3-2, la București), când au fost foarte aproape de victorie, nu a fost un accident.

Al patrulea meci al rundei va avea loc la Galați, între SCM Zalău și Unirea Dej, partidă care ar trebui să fie întâlnirea zilei.
Programul și rezultatele turneului 1 al returului Diviziei A1 (m)

Grupa 1 (Galați)

Vineri, 15 ianuarie

CSM Arcada Galați – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău 3-0 (25-16, 25-13, 25-16)

Sâmbătă, 16 ianuarie

18.00 CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – CS Unirea Dej – în direct AICI

Duminică, 17 ianuarie

18.00 CSM Arcada Galați – CS Unirea Dej – în direct AICI

Grupa 2 (Baia Mare)

Vineri, 15 ianuarie

Știința Explorări Baia Mare – CSU Știința București 3-0 (25-19, 25-13, 25-19)

Sâmbătă, 16 ianuarie

17.00 CSU Știința București – „U” Cluj – în direct AICI

Duminică, 17 ianuarie                        

18.00 Știința Explorări Baia Mare – „U” Cluj – în direct AICI

Grupa 3 (Craiova)

 Sâmbătă, 16 ianuarie

18.00 SCMU Craiova – CSU Brașov – în direct AICI

Grupa 4 (Dinamo București)

Vineri, 15 ianuarie

Dinamo – CS UV Timișoara 3-0 (25-12, 25-16, 25-19) – Fotografii de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei

Sâmbătă, 16 ianuarie

12.00 CS UV Timișoara – Steaua – în direct AICI și AICI

Duminică, 17 ianuarie

14.00 Dinamo – Steaua – în direct la TVR 3

Clasamentul Diviziei A1 (m)

 1. Arcada Galați 30 puncte
 2. SCM Zalău 25 puncte
 3. Steaua 25 puncte
 4. SCMU Craiova 23 puncte
 5. Dinamo 18 puncte
 6. Unirea Dej 17 puncte
 7. „U” Cluj 14 puncte
 8. Știința București 10 puncte
 9. Explorări Baia Mare 9 puncte
 10. UV Timișoara 3 puncte
 11. CSU Brașov 0 puncte
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns