Divizia A1 (m): Arcada Galaţi a învins pe Volei Municipal Zalău

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin s-a ăncheiat cu o victorie spectaculoasă obţinută de Arcada Galaţi.

Meciul de la Galaţi, dintre Arcada şi Volei Municipal Zalău, a avut toate atributele unui derby atât înaintea cât şi în timpul partidei. Gazdele au câştigat cu scorul de 3-2 (28-26, 23-25, 25-21, 23-25, 17-15), la capătul a aproape două ore de joc, dovedind că experienţa europeană i-a ajutat în mod special.

Cu această victorie, Arcada Galaţi a urcat pe locul 3 în clasament, având acelaşi număr de puncte cu formaţia din Zalău.

Ambele formaţii vor juca peste câteva zile meciurile retur din cupele europene, aşa că nu pot decât să le doresc să ţină minte lucrurile pozitive ale acestui meci, pentru a putea aduce noi victorii continentale pentru voleiul nostru.

Partida Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău a fost ultima din etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin, AICI puteţi găsi restul rezultatelor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns