Divizia A1 (m): Arcada Galați a pierdut un punct acasă, cu Dinamo. Ultimul meci al etapei a șaptea a play-off-ului are loc duminică

Echipa de volei Arcada Galati

Etapa a șaptea a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin a fost marcată de o semi-surpriză produsă de Dinamo la Galați. Duminică avem o partidă care poate scoate o echipă din lupta pentru titlu.
Arcada Galați a învins cu 3-2 pe Dinamo, pierzând un punct ce ar putea fi foarte important la finalul campionatului. Deocamdată, gălățenii sunt pe primul loc, dar dacă duminică Zalăul va învinge la Craiova, atunci distanța dintre prima și cea de-a doua clasată va fi de doar două puncte, nu de 3 ca până vineri. Cei mai buni jucători ai meciului de la Galați au fost Ivan Raic (18 puncte) și Ivan Borovnjak (16 puncte), de la gazde, respectiv Gomez Maia (15 puncte) și Cuk Bozidar (14 puncte).

În primul meci al zilei de sâmbătă, CSM București a învins cu 3-1 pe Steaua Gabi Bontea (20 de puncte) și Marian Bala (14 puncte) au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor, în timp ce de la steliști s-au remarcat De Pra (17 puncte) și Parkinson (11 puncte).

Duminică, de la ora 18.00, la Craiova are loc un meci foarte important. Volei Municipal Zalău va veni în sala Polivalentă într-un meci care, dacă se va termina cu victoria oltenilor, îi va face aproape campioni pe gălățeni, care ar avea patru puncte avans, în timp ce o victorie a zălăuanilor i-ar scoate pe craioveni din lupta pentru titlu cu trei etape înaintea finalului campionatului.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a șaptea a play-off-ului

Sâmbătă, 20 aprilie

CSM București – Steaua 3-1 (25-21, 25-20, 28-30, 25-13)

Arcada Galați – Dinamo 3-2 (19-25, 25-8, 25-12, 20-25, 15-9)

Duminică, 21 aprilie

18.00 SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. Arcada Galați 64 p (26 m)
  2. Volei Municipal Zalău 59 p (25 m)
  3. SCM U Craiova 57 p (25 m)
  4. CSM București 45 p (26 m)
  5. Dinamo 43 p (26 m)
  6. Steaua 29 p (26 m)

Clasament Divizia A1 – play-out (m)

7. Unirea Dej 41 p

8. Explorări Baia Mare 29 p

9. CSM Câmpia Turzii 19 p

10. ”U” Cluj 10 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns