Divizia A1 (m): Arcada Galați a urcat pe primul loc măcar pentru o zi. Sâmbătă avem un meci la DigiSport

Echipa de volei Arcada Galati

Play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin a început cu un meci spectaculos.
La Galați, Arcada a învins cu scorul de 3-1 pe CSM București la capătul unui meci foarte disputat. De altfel, în setul al treilea gazdele au revenit de la scorul de 21-23, reușind să câștige cu 26-24 și să rămână ”în cărți” pentru cucerirea celor trei puncte care să îi facă lideri măcar pentru o zi. Ei acum au cu două puncte mai mult decât fostul lider, Volei Municipal Zalău, care are, însă, un meci mai puțin disputat. Julian Bissette, cu 18 puncte, și Ivan Borovnjak, cu 14, au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la bucureșteni s-a remarcat Gabriel Cherbeleață, autor a 26 de puncte. El a fost secondat de Nemanja Cubrilo, cu 11 puncte.

Sâmbătă vor avea loc ultimele două meciuri din etapa inaugurală a play-off-ului. Unui este televizat: Volei Municipal Zalău – Steaua. De la ora 15.30, gazdele vor încerca să-și ia revanșa pentru înfrângerea din urmă cu 10 zile care a calificat echipa militară în play-off și a făcut mult mai intresantă lupta la titlu.

Celelalte două partide ale play-off-ului au loc sâmbătă, atunci când în afară de Zalău – Steaua, de care am pomenit și care va fi televizat pe DigiSport, de la ora 15.30, se mai joacă și partida SCM U Craiova – Dinamo.

Clasament Divizia A1 (m)

1. Arcada Galați 49 p (16 m)

2. Volei Municipal Zalău 47 p (15 m)

3. SCM U Craiova 46 p (15 m)

4. CSM București 35 p (16 m)

5. Dinamo 34 p (15 m)

6. Steaua 29 p (15 m)

Notă: în play-off echipele au intrat cu toate punctele acumulate la finalul sezonului regulat.Divizia A1 (m): Programul și rezultatele primei etape a play-off-ului

Vineri, 22 martie

Arcada Galați – CSM București (25-17, 23-25, 26-24)

Sâmbătă, 23 martie

15.30 Volei Municipal Zalău – Steaua – în direct la DigiSport

18.00 SCM U Craiova – DinamoCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Divizia A1 (m): Arcada Galați a urcat pe primul loc măcar pentru o zi. Sâmbătă avem un meci la DigiSport

Lasă un răspuns