Divizia A1 (m): Arcada Galați relansează campionatul după victoria în fața liderului. Rezultatele etapei a 17-a

Echipa de volei Arcada Galati

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin este relansat după etapa a 17-a. Volei Municipal Zalău a fost întreruptă din drumul solitar spre titlu și acum mai are doar 6 puncte în fața urmăritoarelor sale, SCM U Craiova și Arcada Galați.
Reîntoarcea în campionatul intern a lui Sergiu Stancu, a animat competiția. Antrenorul are un sezon de iarnă perfect cu Arcada Galați, care miercuri a învins liderul, pe Volei Municipal Zalău. Gălățenii s-au impus cu scorul de 3-1 și sunt acum la șase puncte de zălăuani, care au rămas pe primul loc în clasament. Ivan Raic, cu 17 puncte, și Milos Terzic, cu 11, au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la ardeleni s-au remarcat Ciprian Matei (13 puncte) și Rareș Bălean (12 puncte).

Tot la șase puncte de Zalău este acum și SCM U Craiova, care s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasare, în fața celor de la CSM București. De la Filip Sestan (21 de puncte) și Laurențiu Lică (20 de puncte) au fost cei mai buni jucători. De la CSM s-au remarcat Nemanja Cubrilo (15 puncte) și Marian Bala (14 puncte).

Celelalte două meciuri de la București s-au încheiat în trei seturi. Dinamo a învins cu 3-0 pe Explorări Baia Mare în doar o oră. Ca de obicei Brendan Schmidt și Cuk Bozidar (ambii cu câte 15 puncte) au fost cei mai buni dinamoviști. De la oaspeți s-au remarcat Talpă și Nagy (ambele cu câte 7 puncte).

Steaua s-a impus, conform așteptărilor, cu 3-0 în fața Universității Cluj. Jan Krol (14 puncte) și Ovidiu Darlaczi (12 puncte) au fost cei mai buni steliști. De la ardeleni s-au remarcat Vlad Negrean (8 puncte) și Marius Șoloc (7 puncte).Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 17-a a campionatului 2018/ 2019

Steaua – CS „U” Cluj 3-0 (25-20, 25-14, 25-11)

Dinamo – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (25-18, 25-17, 25-12)

CSM București – SCMU Craiova 1-3 (19-25, 27-25, 23-25, 18-25)

Arcada Galați – Volei Municipal Zalău 3-1 (25-16, 25-12, 20-25, 25-22)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns