Divizia A1 (m): Arcada Galați s-a apropiat la doar o victorie de titlul de campioană. Rezultatele penultimei etape

Steaua si bucuria victoriei in fata dinamovistilor

Penultima etapă a Diviziei A1 la volei masculin a avut parte de două rezultate normale și o surpriză. Arcada Galați s-a apropiat la doar o victorie de titlul de campioană.
Gălățenii au învins cu scorul de 3-0 pe SCM U Craiova, ajungând, astfel, în situația de a avea nevoie de o victorie la orice scor la București, cu Steaua, pentru a deveni campioană națională. De asemenea, în urma acestui meci s-a mai lămurit o dilemă: SCM U Craiova a fost scoasă definitiv din lupta pentru primele două locuri, oltenii urmând să cucerească medaliile de bronz. În partida de la Galați, Ivan Raic a reușit 20 de puncte pentru gazde, în timp ce de la oaspeți Laurențiu Lică a fost cel mai eficient, cu 15 puncte.

Ocupanta locului secund, Volei Municipal Zalău, continuă cursa de urmărire. Ardelenii s-au impus cu scorul de 3-1 la București, cu CSM, și au nevoie de o victorie cu Dinamo, în ultima etapă, dar și de un mare noroc, adică Steaua să învingă pe Arcada, pentru a deveni campioni. În sala de la Dobroiești Ciprian Matei a fost cel mai eficient jucător, cu 17 puncte. De la gazde, Marian Bala, cu 16 puncte, a fost numărul 1 la puncte.

Surpriza etapei s-a consumat în sala Dinamo, acolo unde codașa play-off-ului, Steaua, s-a impus cu 3-1 în fața gazdelor, care câștigaseră în acest sezon toate meciurile cu rivalii de-o viață de pe propriul teren. Șerban Pașcan, cu 18 puncte, a fost cel mai eficient jucător al steliștilor, în timp ce de la Dinamo s-a remarcat Maia Gomez, cu 15 puncte.

Steaua si bucuria victoriei in fata dinamovistilor
Steaua a invins pe Dinamo in deplasare
Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a noua a play-off-ului

Miercuri, 1 mai

Dinamo – Steaua 1-3 (25-6, 22-25, 25-27, 23-25) – Fotografii de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei

CSM București – Volei Municipal Zalău 1-3 (20-25, 25-23, 23-25, 16-25)

Arcada Galați – SCM U Craiova 3-0 (25-22, 25-20, 26-24)

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. Arcada Galați 68 p (28 m)
  2. Volei Municipal Zalău 66 p (28 m)
  3. SCM U Craiova 61 p (28 m)
  4. Dinamo 46 p (28 m)
  5. CSM București 45 p (28 m)
  6. Steaua 31 p (28 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns