Divizia A1 (m): Arcada Galați și-a mărit avansul. Craiova a revenit de la 0-2 la seturi cu CSM

SCM U Craiova a revenit de la 0-2 si a invins pe CSM la Bucuresti

Finalul turului Diviziei A1 la volei masculin a mărit cu un punct distanța între liderul clasamentului, Arcada Galați, și ocupanta locului secund, SCM U Craiova.

La București, oltenii au revenit de la 0-2 la seturi și au învins cu 3-2 pe CSM. Laurențiu Lică, autor a 19 puncte, a fost cel mai bun jucător al oaspeților, el fiind urmat de Filip Sestan și Aleksandar Milivojevic, ambii cu câte 14 puncte. De la gazde s-au remarcat Gabi Bontea (24 puncte) și Marian Bala (19 puncte). Interesant este raportul blocajelor, 15-7 pentru ”tigrii”, care explică oarecum și echilibrul meciului.

SCM U Craiova a revenit de la 0-2 si a invins pe CSM la Bucuresti
SCM U Craiova a revenit de la 0-2 si a invins pe CSM la Bucuresti

Tot la București a mai avut loc un meci foarte interesant. Volei Municipal Zalău a învins cu 3-1 pe Dinamo, la capătul unui meci în care a dat o adevărată lecție de apărare pe fileu, acolo unde scorul blocajelor a fost de 10-2 în favoarea ardelenilor. Ciprian Matei, cu 17 puncte, și Răzvan Mihalcea, cu 16, au fost cei mai eficienți jucători ai învingătorilor. Dacă ar fi să aleg un MVP, acesta ar fi totuși Mihalcea, care a fost strălucitor azi atât la blocaj, cât și în atac. De la Dinamo s-au remarcat aceiași Bozidar (17 puncte) și centrii Leite și Schmidt (ambii cu câte 12 puncte), aceștia trei fiind jucătorii exponențiali ai dinamoviștilor în acest an. Plus, evident, coordonatorul Despotovski, fără de care strălucirea extremelor sau centrilor ar fi inexistentă.

În cel de-al treilea meci al play-off-ului, Arcada Galați, liderul clasamentului, a revenit de la 0-1 la seturi și a câștigat apoi fără prea mari emoții, scor 3-1, meciul cu ultima clasată din play-off, Steaua. La gălățeni se poate spune că a fost ”Sfântul Ivan”, căci toți cei trei Ivani din echipă s-au numărat printre protagoniști. Ivan Borovniak a reușit 15 puncte, Ivan Mihalaj și Ivan Raic câte 11. Alături de ei, tot cu 11 puncte, s-a aflat și Milos Terzic, dar e doar excepția care confirmă regula.

În play-out, Explorări a reușit să învingă cu 3-2 pe Unirea Dej, campioana acestei zone a clasamentului. Cristian Imhoff, cu 28 de puncte, a fost omul meciului. De la oaspeți s-au remarcat Mihai Coasă și Mihai Tarța, ambii cu câte 19 puncte.

În fine, la Câmpia Turzii, echipa locală, CSM, a câștigat cu 3-0 în fața Universității Cluj. Veteranul Marius Ciortea, cu 19 puncte, a fost cel mai bun jucătoral învingătorilor. De la oaspeți s-a remarcat Vlad Negrean, cu 11 puncte.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a cincea din play-off

Miercuri, 10 aprilie

Arcada Galați – Steaua 3-1 (20-25, 25-19, 25-20, 25-15)

CSM București – SCM U Craiova 2-3 (25-17, 25-17, 22-25, 23-25, 10-15)

Dinamo – Volei Municipal Zalău 1-3 (21-25, 22-25, 29-27, 20-25)

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. Arcada Galați 59 p (24 m)
  2. SCM U Craiova 57 p (24 m)
  3. Volei Municipal Zalău 56 p (24 m)
  4. CSM București 42 p (24 m)
  5. Dinamo 39 p (24 m)
  6. Steaua 29 p (24 m)

Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a cincea din play-out

Miercuri, 10 aprilie

CSM Câmpia Turzii – ”U” Cluj 3-0 (25-20 25-23, 25-17)

Explorări Baia Mare – Unirea Dej 3-2 (25-14, 16-25, 20-25, 25-22, 15-9)

Clasament Divizia A1 – play-out (m)

7. Unirea Dej 38 p

8. Explorări Baia Mare 26 p

9. CSM Câmpia Turzii 19 p

10. ”U” Cluj 10 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns