Divizia A1 (m): Arcada Galați și SCM U Craiova, învingătoare în etapa a doua a play-off-ului

craiova bucurie

Arcada Galați și SCM U Craiova sunt câștigătoarele primelor două meciuri ale etapei a doua a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin.
Vineri, în primul meci al rundei, Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0 la Dobroești, cu CSM București, consolidându-și locul 3 și rămânând astfel în cursa pentru titlu.

În al doilea meci al etapei, sâmbătă, la Craiova s-au întîlnit ultimele două campioane. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-0 în fața formației Volei Municipal Zalău și au urcat pe locul 5 în clasament, depășind pe CSM București.

Runda se încheie luni, cu un meci care ar putea fi decisiv pentru titlu: Steaua – Tricolorul Ploiești. Partida e programată la ora 20.00 în sala Regmentului de Gardă Mihai Viteazul. Cine nu ajunge la sală, poate urmări întâlnirea la DigiSport. Acum, diferența dintre cele două formații este de 4 puncte.Divizia A1 (m) – Play-off: Rezultatele etapei a doua

Vineri, 9 martie

CSM București – Arcada Galați 0-3 (19-25, 21-25, 20-25)

Sâmbătă, 10 martie

SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău 3-0 (25-17, 25-21, 25-17)

Luni, 12 martie

20.00 Steaua – Tricolorul Ploiești (în direct la DigiSport)

Clasament

  1. Steaua 62
  2. Tricolorul 58
  3. Arcada 57
  4. VM Zalău 44
  5. SCM U Craiova 42
  6. CSM București 41

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns