Divizia A1 (m): Clujenii, prima victorie în campionat, după un meci dramatic cu Explorări. Sâmbătă avem un meci televizat

Universitatea Cluj a obținut prima victorie din campionat

Primele două meciuri ale etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin au fost foarte spectaculoase. Sâmbătă se dispută meciul etapei și poate chiar al turului.
A fost o zi de vis pentru voleiul clujean. La câteva ore după ce echipa feminină a obținut prima victorie din acest campionat, Universitatea Cluj a bifat și în Divizia A1 la volei masculin primul succes din acest sezon. De data aceasta, la capătul unui meci și mai dramatic decât cel al fetelor. Clujenii au învins cu scorul de 3-2 pe Explorări Baia Mare, după ce au revenit de la 0-2 la seturi! Vlad Negrean, cu 29 de puncte – record egalat al campionatului – și Natan Savan cu 14 puncte au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la oaspeți s-au remarcat David Csanad (20 de puncte) și Sorin Dragomir (12 puncte).

Universitatea Cluj a obținut prima victorie din campionat
Universitatea Cluj a obținut prima victorie din campionat

La Dej, Unirea și-a vândut greu pielea în fața eternei favorite Volei Municipal Zalău. Zălăuanii s-au impus cu 3-1 și rămân în cursa pentru titlu.

Sâmbătă, campionatul programează cel mai așteptat meci al începutului de campionat: Dinamo – Arcada Galați. Reeditarea Supercupei câștigate la limită de gălățeni acum câteva săptămâni va avea loc de la ora 13.30 și va fi transmisă în direct la TVR 3.

Tot sâmbătă vor mai avea loc alte două partide, după cum puteți vedea mai jos.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Programul și rezultatele etapei a cincea a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 8 noiembrie

„U” Cluj – Explorări Baia Mare 3-2 (21-25, 26-28, 25-20, 25-20, 15-8)

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău 1-3 (28-30, 25-22, 17-25, 24-26)

Sâmbătă, 9 noiembrie

13.00 UV Timișoara – Gloria Buzău

18.00 CSM Câmpia Turzii – SCMU Craiova

13.30 Dinamo – Arcada Galați – în direct la TVR 3

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a II-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a III-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a IV-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns