Divizia A1 (m): Craiova a învins Steaua și se menține la 4 puncte în spatele Zalăului. Rezultatele etapei a 20-a

SCMU Craiova e neinvinsa in Divizia A1 la volei masculin

Etapa a 20-a a Diviziei A1 la volei masculin a fost una cu victorii în minimum de seturi.
La Craiova, echipa locală, SCM U, a învins cu scorul de 3-0 pe Steaua, o formație care tremură pentru calificarea în play-off. Filip Sestan cu 21 puncte și neobositul Laurențiu Lică (16 puncte) au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la oaspeți s-au remarcat Ovidiu Darlaczi (10 puncte) și Jan Krol (9 puncte).

Contracandidata steliștilor la un loc în play-off, Unirea Dej, a fost învinsă la rândul ei, dar acasă, de CSM București. ”Tigrii” s-au impus cu scorul de 3-0, grație unui joc bun făcut de Gabriel Cherbeleață (15 puncte) și Robert Vologa (9 puncte). De la ardeleni s-au remarcat Mihai Tarța (18 puncte) și Mihai Coasă (5 puncte).

Liderul clasamentului, Volei Municipal Zalău, nu a avut nici o emoție în a învinge pe CSM Câmpia Turzii. Nici nu avea cum să aibă având în vedere că zălăuanii au reușit nu mai puțin de 18 blocaje! Oaspeții, în schimb, au făcut doar 4, așa că nu s-a pus niciodată problema învingătoarei. De la gazde s-au remarcat Rarel Bălean, cu 13 puncte, și Andrei Spânu, care a reușit 11, dintre care 8 au venit după blocaje. De la oaspeți s-au remarcat Marius Ciortea (13 puncte) și Mihai Ciupe (5 puncte).

În primul meci al etapei, disputat joi, Arcada Galați a învins pe Universitatea Cluj.Divizia A1 (m): Programul etapei a 20-a

Joi, 7 martie

„U” Cluj – Arcada Galați 0-3 (10-25, 13-25, 19-25) – s-a jucat la Galați

Sâmbătă, 9 martie

Unirea Dej – CSM București 0-3 (20-25, 17-25, 19-25)

Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii 3-0 (25-16, 25-17, 25-12)

SCMU Craiova – Steaua 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns