Divizia A1 (m): Craiova – Caransebeș, derby-ul etapei a noua. Programul complet al rundei

laurentiu lica craiova volei cev
laurentiu lica craiova volei cev
Craioveanul Laurentiu Lica, aici in atac contra celor de la Olympiakos, e una dintre ”gurile de foc” ale oltenilor

Mijlocul săptămânii programează o etapă intermediară în Divizia A1 la volei masculin.

Cea de-a noua etapă a Diviziei A1 la volei masculin programează miercuri șase partide foarte interesante. Derby-ul pare a fi meciul de al Craiova, acolo unde echipa locală, lider neînvins până acum, va juca împotriva ocupantei locului doi, Volei Club Caransebeș.

Și ocupanta locului 3, Explorări Baia Mare, va avea un meci dificil, contra nou-promovatei Tricolorul Ploiești, o echipă care mereu și-a vândut pielea scump în această ediție a campionatului.

Și în subsolul clasamentului se dispută două meciuri foarte interesante. Ocupantele ultimelor două poziții, VCM Piatra Neamț și ”U” Cluj, se întâlnesc sub Pietricica, gazdele sperând să obțină prima victorie din acest campionat.

La București, în sala Dinamo, acolo unde doar oficialii pot intra, gazdele, situate pe locul 10, vor întâlni echipa clasată pe poziția a noua, Unirea Dej.Rămânând în București, ”aproximativ” în capitală, în sala din Dobroiești, CSM București primește replica vicecampioanei, Volei Municipal Zalău, o echipă aflată în revenire evidentă de formă și cu moralul foarte sus după două victorii foarte importante obținute în Cupa CEV și, apoi, în campionat, contra celor de la Explorări Baia Mare.

Am lăsat special la urmă o partidă care e, de asemenea, foarte interesantă. La Galați, Arcada va juca împotriva campioanei Tomis Constanța, o formație care e departe de ce arăta în anii trecuți. Așa că îmi permit să afirm că gazdele pornesc ca favorite în acest meci.

Programul etapei a noua a Diviziei A1 (m)

Miercuri

Ora 16.00: Dinamo – Unirea Dej

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamț – ”U” Cluj

Ora 17.00: Arcada Galați – Tomis Constanța

Ora 18.00: CSM București – Volei Municipal Zalău

Ora 18.00: SCM U Craiova – AS Volei Club Caransebeș

Ora 20.00: Explorări Baia Mare – Tricolorul Ploiești (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns