Divizia A1 (m): CSM București a învins pe Explorări Baia Mare și e sigură de locul 6 la finalul sezonului regulat

csm bucuresti volei masculin echipa
csm bucuresti volei masculin echipa
Echipa masculina CSM Bucuresti

Primul meci al etapei a 19-a a Diviziei A1 la volei masculin s-a incheiat cu victoria gazdelor de la CSM București, care și-a asigurat astfel un loc între primele 6 echipe ale campionatului la finele sezonului regulat.

CSM București a învins cu scorul de 3-0 pe Explorări Baia Mare și și-a asigurat, cu trei etape înainte de dinal, poziția a șasea în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin.

Sâmbătă au loc alte patru meciuri, etapa urmând să se încheie duminică.


Divizia A1 (m): Programul etapei a 19-a

Vineri, 24 februarie

CSM Bucureşti – Explorări Baia Mare 3-0 (25-20, 25-19, 26-24)

Sâmbătă, 25 februarie

Ora 12.00: „U” Cluj – Volei Municipal Zalău

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamţ – SCM U Craiova

Ora 17.00: Volei Caransebeş – Ştiinţa Bacău

Ora 17.00: Unirea Dej – Steaua

Duminică, 26 februarie

Ora 13.30: Arcada Galaţi – Tricolorul Ploieşti

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns