Divizia A1 (m): CSM București a învins pe Steaua și a urcat pe locul 4. Rezultatele etapei a 14-a

marian bala, bucurie dupa victoria cu Steaua

CSM București a reușit victoria etapei a 14-a a Diviziei A1 la volei masculin. O rundă în care doar Dinamo s-a impus în minimum de seturi.
CSM București a câștigat cu scorul de 3-1 în fața Stelei, în deplasare, reușind să urce pe locul 4 al clasamentului, la egalitate de puncte, 25, cu Arcada Galați (locul 3) și cu Dinamo (locul 5). În urma acestei înfrângeri, Steaua a căzut pe locul 7, cu 19 puncte. Adică este în afara locurilor de play-off!

În meciul disputat pe terenul Stelei, universalul gazdelor, De Pra, a reușit cele mai multe puncte dintre cei aflați pe teren, 21. A fost secondat, de la Steaua, de maghiarul Csanad David, care a reușit 14 puncte. De la CSM s-au remarcat Bala (19 puncte) și Cubrillo (17 puncte).

Într-un alt meci care se anunța echilibrat, Unirea Dej s-a impus cu scorul de 3-1 la Baia Mare, în fața celor de la Explorări. Silviu Suson, cu 17 puncte, Andrei Mihăescu și Mihai Coasă (ambii cu câte 16), au fost cei mai eficienți jucători ai echipei vizitatoare. De la Explorări s-au remarcat Csaba Nagy (21 de puncte), Robert Țuțea și Andrei Crișan (ambii cu câte 10 goluri).
Dinamo s-a impus fără probleme la Câmpia Turzii, scor 3-0 -doar setul 2 a fost echilibrat -, grație unei prestații foarte bune a lui Brendan Schmidt (14 puncte), Jose Gomez Maia și Alex Ionescu (ambii cu câte 11 puncte). De la gazde s-au remarcat aceiași Ciprian Vițelaru (9 puncte) și Oliviera do Nascimento (8 puncte).

La Cluj, Volei Municipal Zalău a fost foarte aproape să piardă un punct. A reușit să câștige setul al treilea la 24 și să revină la conducere cu 2-1, pentru a se impune în cele din urmă cu 3-1. Ciprian Matei, cu 14 puncte, Mihai Gheorghiță și Miroslav Gradinarov (ambii cu câte 10) au fost cei mai eficienți jucători ai oaspeților. Merită remarcată și prestația impecabilă a zălăuanului Răzvan Mihalcea, care a reușit nu mai puțin de 7 blocaje, adică aproape de două ori mai multe ca întreaga echipă a Clujului, care a izbutit doar 4. De la gazde s-a remarcat neobositul Marius Șoloc, care și-a trecut în cont 15 puncte, și Ștefan Someșan, care a reușit 11 puncte. Acesta din urmă merită remarcat pentru prestația din preluare, acolo unde a reușit 72% preluări pozitive și 44% excelente, în condițiile în care pe el s-a servit cel mai mult, adică de 25 de ori.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 14-a a campionatului 2018/ 2019

Miercuri, 6 februarie

„U” Cluj – Volei Municipal Zalău 1-3 (14-25, 25-20, 24-26, 20-25)

Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej 1-3 (17-25, 19-25, 25-23, 20-25)

Steaua – CSM București 1-3 (22-25, 26-24, 23-25, 20-25)

CSM Câmpia Turzii – Dinamo 0-3 (16-25, 27-29, 13-25)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns