Divizia A1 (m): CSM București – Steaua, meciul rundei. Iată și programul etapei a treia a campionatului 2018/ 2019

Olandezul Parkinson, de la Steaua, in atac in meciul cu Arcada Galati

Etapa a treia a Diviziei A1 la volei masculin are cap de afiș meciul dintre CSM București și Steaua. Partida va fi transmisă pe Facebook.
CSM București și Steaua vor juca sâmbătă, de la ora 17.00, la Dobroești, într-un meci care va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a secției de volei a bucureștenilor. O inițiativă lăudabilă, mai ales că, din păcate, este unică până acum în peisajul voleiului masculin de la noi.

Toate celelalte patru meciuri ale etapei a treia vor avea loc tot sâmbătă. În continuare nu se televizează nimic în direct, așa că nu ratați să mergeți la sală dacă puteți și se joacă volei în orașul vostru. E un sport prea frumos pentru a nu trăi pe viu meciurile.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a campionatului masculin al Diviziei A1 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei secunde a campionatului masculin al Diviziei A1 2018/ 2019Divizia A1 (m): Programul etapei a treia a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 27 octombrie

18.00 Volei Municipal Zalău – „U” Cluj

17.00 VCM Piatra Neamț – SCMU Craiova

18.00 Unirea Dej – Știința Explorări Baia Mare

17.00 CSM București – Steaua București – în direct pe Facebook

17.00 Dinamo București – CSM Câmpia Turzii

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns