Divizia A1 (m): Derby-ul Steaua – Zalău se joacă miercuri, în direct la TV. Iată programul complet al etapei a doua

steaua volei clasament echipa
steaua volei clasament echipa
Steaua este pe primul loc in clasament

Miercuri este programată o etapă incendiară în Diviziei A1 la volei masculin. În această zi e programată partida dintre ocupantele locurilor 1 şi 2, Steaua, respectiv Volei Municipal Zalău.

Partida Steaua – Volei Municipal Zalău este capul de afiş al celei de-a doua etape a fazei secunde a Diviziei A1 la volei masculin. Partida va avea loc miercuri, de la ora 16.45 şi va fi transmisă în direct la DigiSport. Din fericire, aş spune, pentru că la acea oră foarte puţină lume putea ajunge la sală.

Cele două echipe se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, diferenţa fiind făcută, în favoarea Stelei, de setaveraj.

Toate celelalte meciuri ale etapei a doua vor avea loc miercuri.

Divizia A1 (m) – locurile 1-6: Programul etapei a doua

Ora 16.45: Steaua – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Ora 17.00: CSM Bucureşti – Arcada Galaţi

Ora 18.00: Tricolorul Ploieşti – SCM U Craiova

Divizia A1 (m) – locurile 7-12: Programul etapei a doua

Ora 14.00: „U” Cluj – Ştiinţa Bacău

Ora 16.00: LPS Piatra Neamţ – Unirea Dej

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – Volei Caransebeş

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns