Divizia A1 (m): Dinamo a învins pe CSM București în primul meci al returului. Sâmbătă avem un nou meci televizat

Arvydas Miseikis a fost transferat la Dinamo si joacă pe postul de universal

Dinamo a reușit să câștige primul meci al returului Diviziei A1 la volei masculin, dovedind că victoria din Cupa României contra Stelei nu a fost o întâmplare.
Dinamo a învins cu scorul de 3-1 pe CSM București în primul meci al etapei a 12-a, cea care a deschis returul în Divizia A1 la volei masculin

Eroul gazdelor a fost muntenegreanul Bozidar. El a reușit 19 puncte, dar în afară de atac a avut o prestație foarte bună și în apărare, acolo unde a avut 68% preluări pozitive și 36% excelente. A fost secondat, de la dinamoviști, de Jose Gomez Maia, care a reușit 15 puncte.

Arvydas Miseikis a fost transferat la Dinamo si joacă pe postul de universal
Universalul lituanian Arvydas Miseikis, transferat in iarnă de Dinamo, a lăsat o foarte bună impresie

La Dinamo merită remarcat debutul lui Alex Ionescu, jucător transferat în această pauză competițională. Chiar dacă a intrat doar în câteva puncte, pentru blocaj, el și-a făcut treaba foarte bine, reușind un blocaj decisiv de la prima minge atinsă! El are și meritul de a fi fost singurul român intrat pe teren la Dinamo în timpul acestui meci.

De la CSM București cele mai multe puncte le-a reușit Gabriel Cherbeleață. El și-a trecut în cont 15 puncte, o performanță foarte bună dacă ținem cont că el nu a jucat deloc în ultimele două seturi! A fost secondat de Bala, care a reușit 14 puncte, dintre care trei ași.

În urma acestei victorii, Dinamo a egalat la puncte pe CSM București.

Sâmbătă se dispută celelalte patru meciuri din programul rundei a 12-a, dintre care una, Steaua – Unirea Dej, va fi televizată în direct pe DigiSport, de la ora 14.00.Divizia A1 (m): Programul etapei a 12-a

Vineri, 25 ianuarie

Dinamo – CSM București 3-1 (25-21, 29-27, 23-25, 25-21)

Sâmbătă 26 ianuarie

18.30 „U” Cluj – SCMU Craiova

18.00 Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău

14.00 Steaua – Unirea Dej – în direct la DigiSport

18.00 CSM Câmpia Turzii – Arcada Galați (se joacă la Galați)

VCM Piatra Neamț stă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns