Divizia A1 (m): Dinamo a terminat campionatul pe ultimul loc, o premieră în istoria clubului. Iată rezultatele ultimei etape

dinamo volei masculin 2015 ecchipa
dinamo volei masculin 2015 ecchipa
Dinamo in sezonul 2015/ 2016

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin și-a disputat ultima etapă. De acum, urmează meciurile din play-off și play-out.

Ca o premieră în istoria voleiului românesc, merită subliniată clasarea pe ultima poziție a clasamentului a formației Dinamo, una dintre echipele de mare tradiție din campionatul intern. Intrată în criză financiară, formația a avut în acest sezon o echipă formată doar din jucători români și, chiar dacă pe mine mă bucură să văd că există formații unde se vorbește doar româna, acest lucru nu a fost benefic performanței. Astfel, după Dinamo se va lupta cu VCM Piatra Neamț pentru supraviețuirea în prima ligă. Trebuie spus că anul acesta nu va avea loc decât o singură confruntare în play-out, deoarece Tomis Constanța, campioana en-titre, s-a retras din competiție.

De asemenea, mai merită remarcată înfrângerea celor de la Explorări Baia Mare la Caransebeș, rezultat care îi menține pe locul 4 în clasament. Am auzit speculații că de fapt băimărenii și-au dorit să termine pe locul 4 pentru a juca împotriva Craiovei în play-off, și să evite astfel pe Volei Municipal Zalău, dar eu chiar nu știu ce să spun în acest caz, mai ales că două seturi par a fi fost pe muchie de cuțit… Ambele echipe mi se par puternice și e cam ca o loterie să îți dorești pe una în defavoarea alteia. Dar, dacă e așa, fiecare doarme, până la urmă, așa cum își așterne… Cert e că în play-off-ul pentru locurile 1-4 vom avea meciurile: Craiova – Explorari si Zalău – Arcada Galați.

Iată rezultatele înregistrate azi, în ultima etapă a Diviziei A1 la volei masculin.

Divizia A1 (m) – rezultatele etapei a 22-a

”U” Cluj – Tomis 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) – Tomis s-a retras din campionat

Marți

Unirea Dej – Arcada Galați 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

Sâmbătă

Volei Club Caransebeș – Explorări Baia Mare 3-0 (28-26, 25-19, 25-23)

CSM U Craiova – CSM București 3-0 (25-17, 25-23, 31-29)

Tricolorul Ploiești – Dinamo 3-1 (27-25, 21-25, 25-21, 25-17)

Volei Municipal Zalău – Piatra Neamţ 3-0 (25-23, 25-22, 25-12)

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns