Divizia A1 (m): Dinamo s-a impus la Baia Mare. Rezultatele ultimelor meciuri din etapa a patra

Dinamo este neînvinsă în acest sezon al Diviziei A1 la volei masculin

Ultimele meciuri ale etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin s-au încheiat în minimum de seturi, iar partida de la Baia Mare a fost, așa cum era de așteptat, cea mai disputată.
Dinamo a avut un weekend perfect la volei. După victoria fetelor de la Târgoviște, băieții s-au impus la Baia Mare, în fața unei echipe, Explorări, pe care niciodată nu e bine să o subestimezi. Bucureștenii au câștigat cu 3-0, dar două seturi au fost adjudecate la limită, ceea ce arată lupta strânsă din teren. Falsul Milan Pepic, cu 23 de puncte, a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, el fiind urmat de centrul Răzvan Mihalcea, cu 10 puncte. De la gazde, cele mai multe puncte au fost reușite de David Csanad (12) și Sorin Dragomir (11).

Volei Municipal Zalău a avut un meci mai dificil decât se aștepta în fața vecinilor de la Universitatea Cluj. Două dintre cele trei seturi au fost câștigate la limită de gazde, doar experiența superioară a jucătorilor lor făcând ca oaspeții să nu plece măcar cu un set. Leonardo Dal Bosco, cu 14 puncte, a fost cel  mai bun marcator al învingătorilor, în timp ce de la oaspeți, Vlad Negrean, cu 21 de puncte, a fost principalul pericol.

Arcada Galați a făcut o ultimă repetiție înaintea meciului de miercuri, cu Novi Sad, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. CSM Câmpia Turzii nu a fost un adversar care să le pună probleme elevilor lui Sergiu Stancu, de la care Kristo Kollo, cu 9 puncte, și Marian Bala, cu 8, au fost cei mai buni marcatori. De la oaspeți s-a remarcat Gabriel Kiss, cu 8 puncte.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a patra a campionatului 2019/ 2020

Joi, 31 octombrie

Gloria Buzău – Unirea Dej 3-1 (25-22, 25-23, 27-29, 25-23)

Vineri, 1 noiembrie

SCM U Craiova – UV Timișoara 3-0 (25-12, 25-18, 25-14)

Sâmbătă, 2 noiembrie

Volei Municipal Zalău – ”U” Cluj 3-0 (25-18, 25-23, 28-26)

Explorări Baia Mare – Dinamo 0-3 (25-27, 18-25, 23-25)

Arcada Galați – CSM Câmpia Turzii 3-0 (25-14, 25-13, 25-18)

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a II-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a III-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns