Divizia A1 (m): Dinamo s-a predat greu la Dej în Turneul 2. Alte rezultate înregistrate duminică

Tânărul fals Alexandru Rață, în atac contra Brașovului

Turneul 2 al Diviziei A1 la volei masculin a continuat cu alte trei meciuri duminică. Toți ochii au fost pe partida de la Dej, unde gazdele întâlneau o formație, Dinamo, înjumătățită la propriu de coronavirus.
Cei 6 dinamoviști care au făcut deplasarea la Dej nu au putut repeta minunea de sâmbătă, dar au fost aproape de ea. Ei au pierdut cu 3-2 în fața Unirii, din localitate. Așa cum s-a întâmplat și în primul meci, câștigat sâmbătă în fața baimerenilor de la Explorări, dinamoviștii l-au folosit ca secund pe centrul brazilian Leite Maycon. Care a făcut la preluări din serviciu cât nu a făcut în toată cariera profesionistă, probabil. Pentru că, în mod evident, el a fost cel căutat cu serviciul de jucătorii adverși, duminică înregistrându-se, probabil, un adevărat record în voleiul românesc: Leite a făcut 49 de preluări din serviciu! A pierdut 9 puncte, dar oricum merită salutat efortul pe care el l-a făcut. Și, de fapt, nu numai el, ci toți cei care s-au aflat în teren, în special centrii, care de la introducerea libero-ului sunt obișnuiți să stea în teren jumătate de meci, iar în cealaltă să își tragă sufletul pe bancă.

În aceste condiții, cei mai buni marcatori ai dinamoviștilor au fost Cuk Bozidar (22 de puncte) și Leite Maicon (19), în vreme ce de la gazde s-au remarcat Vlad Curuia Pop, cu 20 de puncte, și Bela Bartha, cu 16.

La București, Arcada Galați nu a avut nici o emoție în fața formației CSU Brașov, pe care rezervele campioanei au învins-o în mai puțin de o oră, cu scorul de 3-0.

În fine, la Craiova, SCM Zalău a dispus cu 3-0 de Universitatea Cluj, la capătul unui meci în care s-au remarcat Andrei Mihălescu (19 puncte) și Egop Popov (17), de la învingători, respectiv Vlad Negrean (14 puncte) și Marius Ciortea (10).

Divizia A1 (m): Programul și rezultatele Turneului 2

Grupa 1 (Craiova)

Sâmbătă, 21 noiembrie

SCMU Craiova – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău 3-0 (25-18, 39-37, 25-18)

Duminică, 22 noiembrie

CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – CS „U” Cluj 3-0 (25-19, 25-11, 25-21)

Luni, 23 noiembrie

17.00 SCMU Craiova – CS „U” Cluj – în direct AICI

Grupa 2 (Timișoara)

CS UV Timișoara – CSU Știința București 0-3 – decis la ”masa verde”

Grupa 3 (Steaua)

Sâmbătă, 21 noiembrie

Steaua – Arcada Galați 1-3 (25-21, 21-25, 19-25, 19-25)

Duminică, 22 noiembrie

Arcada Galați – CSU Brașov 3-0 (25-13, 25-14, 25-11)

Luni, 23 noiembrie

17.00 Steaua  – CSU Brașov – în direct AICI

Grupa 4 (Dej)

Vineri, 20 noiembrie

Unirea Dej – Explorări Baia Mare 3-1 (26-24, 25-18, 17-25, 25-17)

Sâmbătă, 21 noiembrie

Explorări Baia Mare – Dinamo 1-3 (19-25, 22-25, 25-23, 15-25)

Duminică, 22 noiembrie

Unirea Dej – Dinamo 3-2 (22-25, 25-21, 23-25, 25-20, 15-13)
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns