Divizia A1 (m): Dinamo și CSM București deschid returul vineri. Meciul va fi televizat

Dinamo a produs surpriza la volei masculin

Returul Diviziei A1 la volei masculin începe vineri cu un meci ce se anunță foarte spectaculos: Dinamo – CSM București.
Programată în sala Dinamo vineri, de la ora 18.00, partida opune două dintre cele mai în formă echipe din acest moment. Dinamoviștii, care au făcut câteva achiziții foarte interesante, au moralul la cote foarte ridicate după ce au învins cu un surprinzător de clar 3-0 pe Steaua săptămâna trecută, în sferturile de finală ale Cupei României.

Întăriți cu centrul Cubrillo, „tigrii” de la CSM București au de luat o revanșă după ce în prima etapă a campionatului au fost învinși de ”câini” cu 3-2 după ce au condus cu 2-0 la seturi.

Meciul va fi televizat în direct la DigiSport, dar dacă puteți, veniți la sală, pentru că un meci de volei se trăiește mult mai intens și mai plăcut din tribune decât din fața televizorului.

Restul etapei a 12-a se va disputa sâmbătă, atunci când, de asemenea, vom avea un meci televizat: Steaua – Unirea Dej, și acesta foarte interesant.Divizia A1 (m): Programul etapei a 12-a

Vineri, 25 ianuarie

18.00 Dinamo – CSM București

Sâmbătă 26 ianuarie

18.30 „U” Cluj – SCMU Craiova

18.00 Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău

14.00 Steaua – Unirea Dej

18.00 CSM Câmpia Turzii – Arcada Galați (se joacă la Galați)

VCM Piatra Neamț stă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns