Divizia A1 (m): Duminică e ziua în care se stabilesc echipele din grupa 1-4. Steaua și SCM U Craiova au cele mai mari șanse

Steaua, echipa pentru campionatul 2020/ 2021

Dacă ziua de sâmbătă a fost una liniștită din punct de vedere al rezultatelor ultimului turneu al Diviziei A1 la volei masculin, cea de duminică se anunță incendiară de-a dreptul.
De fapt, duminică vom afla echipele calificate în grupa 1-4 a campionatului național. Mari favorite sunt Steaua și SCM U Craiova. În cazul steliștilor, aceștia au nevoie de o victorie cu orice scor în confruntarea cu Unirea Dej pentru a putea da drumul la petrecere și a se putea gândi pe cine și-ar dori adversar în sezonul viitor în cupele europene. Deși pare simplu nu va fi deloc ușor pentru bucureșteni, pentru că Unirea este o echipă extrem de bătăioasă, cu doi centri pe care probabil că peste câțiva ani îi vom vedea la naționala de seniori, este vorba de Florian Bartha și Tudor Magdaș, dar și cu alți băieți tineri și foarte talentați în echipă. Steliștii pornesc ca favoriți, mai ales că în ultima perioadă par să-și fi găsit ritmul potrivit pentru a face o mare performanță.

A doua mare favorită la prezența în grupa locurilor 1-4 este SCM U Craiova. Aflați a trei puncte în fața dinamoviștilor, dar având un meci mai puțin disputat, oltenii au nevoie de o victorie cu 3-0 sâmbătă, în fața penultimei clasate, UV Timișoara, pentru a fi siguri de prezența în Top 4. Aceasta deoarece cu acel potențial 3-0 ei vor ajunge la un raport al seturilor de 49:21, în timp ce dinamoviștii, dacă ar învinge ambele meciuri pe care le mai au de disputat cu 3-0 ar ajunge la un raport al seturilor de 48:21.

În ceea ce-i  privește pe bucureșteni, aceștia vor juca duminică, de la ora 14.00, în meciul televizat al etapei (e în direct pe TVR 3) cu SCM Zalău. O formație care nu are cum să mai piardă prezența între primele 4.
Divizia A1 (m): Programul și rezultatele ultimului turneu

Grupa Dinamo – în direct AICI

Sâmbătă, 27 martie

Dinamo – CSU Brașov 3-0 (25-15, 25-14, 25-13)

SCM Zalău – Știința București 3-0 (25-18, 25-11, 25-12)

Duminică, 28 martie 

14.00 Dinamo – SCM Zalău – în direct la TVR 3

17.00 CSU Brașov – CSU Știința București

Luni, 29 martie

10.00 SCM Zalău – CSU Brașov

14.00 Știința București – Dinamo

Grupa Cluj-Napoca – în direct AICI

Sâmbătă, 27 martie

„U” Cluj – Steaua 0-3 (21-25, 14-25, 10-25)

Duminică, 28 martie

17.00 Steaua București – Unirea Dej

Luni, 29 martie

18.00 „U” Cluj – Unirea Dej

Grupa Galați – în direct AICI

Vineri, 26 martie

Arcada Galați – SCMU Craiova 3-1 (25-15, 25-21, 20-25, 25-20)

Explorări Baia Mare – UV Timișoara 3-1 (25-18,  22-25, 25-22, 25-19)

Sâmbătă, 27 martie   

SCMU Craiova – UV Timișoara 3-0 (25-15, 25-14, 25-15)

Arcada Galați – Explorări Baia Mare 3-0 (26-24, 25-19, 25-9)

Duminică, 28 martie

12.00 UV Timișoara – CSM Arcada Galați

15.00 Explorări Baia Mare – SCMU Craiova

Clasamentul Diviziei A1 (m)

 1. Arcada Galați – 52 puncte (19 m)
 2. SCM Zalău – 43 puncte (18 m)
 3. Steaua – 43 puncte (19 m)
 4. SCMU Craiova – 41 puncte (19 m)
 5. Dinamo – 38 puncte (18 m)
 6. Unirea Dej – 28 puncte (18 m)
 7. „U” Cluj – 22 puncte (19 m)
 8. Explorări Baia Mare – 18 puncte (19 m)
 9. Știința București – 14 puncte (18 m)
 10. UV Timișoara – 7 puncte (19 m)
 11. CSU Brașov – 0 puncte (18 m)Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns