Divizia A1 (m): Etapa a 16-a începe marți cu un meci televizat: Volei Municipal Zalău – Steaua

steaua volei echipa masculin 2017 2018

Nu e pauză aproape deloc în Divizia A1 la volei masculin. După ce sâmbătă s-au disputat ultimele meciuri ale etapei a 15-a, marți are loc prima partidă din etapa a 16-a.
Și nu e una oricare, ci cea dintre campioană, Volei Municipal Zalău, și actualul lider al clasamentului, Steaua. În acest sezon, zălăuanii nu au mai avut rezultatele de anul trecut, așa că se află la 8 puncte de steliști, iar meciul de azi, de la ora 18.00, reprezintă cam ultima șansă de a rămâne în cursa pentru un loc pe podium. Partida va fi televizată în direct pe DigiSport.

Celelalte meciuri ale acestei runde vor avea loc miercuri.

Divizia A1 (m): Programul etapei a 16-a

Marți, 23 ianuarie

18.00: Volei Municipal Zalău – Steaua (în direct la DigiSport)

Miercuri, 24 ianuarie

18.00 CSU UV Timisoara – CS Unirea Dej

12.00 CS „U” Cluj – SCMU Craiova

18.00 Explorari Baia Mare – Arcada Galati

18.00 Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti

18.00 Tricolorul Ploiesti – CSS 2 Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns