Divizia A1 (m): Etapa a 17-a programează sâmbătă cinci partide. Una va fi televizată

Steaua volei echipa masculin

Campionatul masculin continuă în ritm alert. După ce am avut etapă intermediară în mijlocul săptămânii, în acest weekend sunt programate meciurile etapei a 17-a.
Cinci partide se vor juca sâmbătă. Dintre acestea se detașează Steaua – Unirea Dej, nu doar pentru că joacă liderul, dar și pentru că oaspeții reprezintă o echipă care joacă foarte spectaculos. Meciul va putea fi urmărit în direct la DigiSport, de la ora 15.00.

Un alt meci interesant e tot în București programat: CSM București, formația care acum două etape învingea pe Tricolorul Ploiești, întâlnește pe Explorări Baia Mare, formația care acum trei zile a bătut-o pe Arcada Galați.

Duminică va avea loc ultima partidă a rundei, SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău. Aceasta va începe la ora 12.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport.Divizia A1 (m): Programul etapei a 17-a

Sâmbătă, 27 ianuarie

18.00 LMV Tricolorul Ploiesti – CSU UV Timisoara

16.00 CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – Dinamo

16.30 CSM Bucuresti – Stiinta Explorari Baia Mare

19.30 Arcada Galati – „U” Cluj

15.00 Steaua – Unirea Dej (în direct la DigiSport)

Duminică, 28 ianuarie

12.30 SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns