Divizia A1 (m): Etapa a 18-a începe sâmbătă și se încheie luni cu Zalău – Craiova

municipal zalau volei masculin cev
municipal zalau volei masculin cev
Volei Municipal Zalau in sezonul 2015/ 2016

Etapa a 18-a a Diviziei A1 începe sâmbătă cu patru meciuri și se termină luni, cu ultima partidă, care e, de fapt, și cea mai interesantă a rundei.

Sâmbătă, cel mai echilibrat meci pare a fi cel de la Caransebeș, unde gazdele întâlnesc pe Tricolorul Ploiești. De asemenea, la Galați, e interesant de văzut cum vor reuși gazdele să-și revină din euforia eliminării Craiovei din Cupa României. Adversară le va fi una dintre cele mai în formă echipe din retur, VCM Piatra Neamț.

Etapa se încheie luni cu derby-ul Volei Municipal Zalău – SCM U Craiova. Un meci în care oltenii vor avea, cred, mult de muncă dacă vor dori să-și păstreze imaculată rubrica înfrângerilor în campionat.


Divizia A1 (m) – programul etapei a 18-a

Tomis – Dinamo 0-3 (0-25, 0-25, 0-25) – Tomis s-a retras din campionat

Sâmbătă

Ora 16.00: Volei Club Caransebeș – Tricolorul Ploiești

Ora 17.00: CS ”U” Cluj – CSM București

Ora 17.00: Arcada Galați – VCM LPS Piatra Neamț

Ora 18.00: Unirea Dej – Explorari Baia Mare

Luni

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – SCM U Craiova (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns