Divizia A1 (m): Etapa a 18-a începe vineri şi se încheie luni. Iată programul meciurilor

steaua echipa volei

Cea de-a 18-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin debutează vineri, cu un meci cu învingătoare aşteptată. Runda se încheie luni, atunci când e programată o partidă foarte importantă.
Vineri, de la ora 15.30, liderul clasamentului, Steaua, va juca la Timişoara, în faţa ultimei clasate. Bucureştenii se concentrează acum doar pe campionat, după ce au fost eliminaţi miercuri în optimile de finală ale Cupei Challenge.

Runda continuă sâmbătă, când sunt programate alte patru meciuri, dintre care unul, Dinamo – Tricolorul Ploieşti, programat la ora 12.30, va fi transmis în direct la DigiSport.

Luni, de la ora 18.00, se va juca partida Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi.
Divizia A1 (m): Programul etapei a 18-a

Vineri, 2 februarie

15.30 CSU Timişoara – Steaua

Sâmbătă, 3 februarie

18.00 Unirea Dej – SCMU Craiova

12.00 „U” Cluj – CSM Bucuresti

18.00 Explorari Baia Mare – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare

12.30 Dinamo – LMV Tricolorul Ploiesti (în direct la DigiSport)

Luni, 5 februarie

18.00 Volei Municipal Zalau – CS Arcada Galati (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns