Divizia A1 (m): Etapa a 19-a se dispută azi. Știința Bacău – Alba Blaj e derby-ul rundei

stiinta bacau volei feminin echipa
stiinta bacau volei feminin echipa
Stiinta Bacau

Divizia A1 la volei feminin programează azi o etapă intermediară. A 19-a a campionatului.

Cel mai interesant meci este, desigur, cel de la Bacău, acolo unde Știința va juca împotriva campioanei, Alba Blaj. Ardelencele sunt neînvinse în actuala ediție a campionatului și vin după o victorie obținută în fața uneia dintre pretendentele la titlu, CSM București.

Un alt meci interesant este cel de la Târgu Mureș, acolo unde gazdele întâlnesc pe Dinamo, aflată în cursă pentru menținerea pe locul 4  în clasament.

Iată programul complet al meciurilor etapei a 19-a a Diviziei A1. Din păcate, nici o partidă nu va fi televizată.

Divizia A1 (f) – programul etapei a 19-a

Miercuri

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – CSM Lugoj

Ora 15.00: CSM Târgoviște – ”U” Cluj

Ora 17.00: Știința Bacău – Alba Blaj

Ora 18.00: CSM București – Rapid

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – Dinamo

Ora 18.00: SCM U Craiova – Penicilina Iași

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns