Divizia A1 (m): Etapa a 21-a începe sâmbătă și se termină luni cu derby-ul Explorări Baia Mare – Craiova

csm bucuresti volei divizia a1
csm bucuresti volei divizia a1
CSM Bucuresti va juca impotriva celor de la Tricolorul

Etapa a 21-a a Diviziei A1 la volei masculin programează multe meciuri interesante. Lucru firesc, având în vedere că este penultima rundă și fiecare punct contează.

Sâmbătă sunt programate trei partide, în vreme ce duminică și luni va avea loc câte un meci. Sâmbătă, cel mai interesant meci pare cel de la Dobroești, acolo unde CSM București va juca împotriva celor de la Tricolorul Ploiești.

Duminică, Arcada Galați se va deplasa la Cluj, pentru un meci important pentru gazde, în vreme ce luni va avea loc partida dintre Explorări Baia Mare și liderul SCM U Craiova. Aceasta va fi și singura partidă care va fi transmisă la DigiSport.


Divizia A1 (m) – programul etapei a 21-a

Tomis Constanța – AS Volei Club Caransebeș 0-3 (0-25, 0-25, 0-25)

Sâmbătă

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamț – Unirea Dej

Ora 16.00: Dinamo – Volei Municipal Zalău

Ora 18.00: CSM București – Tricolorul Ploiești

Duminică

Ora 17.00: Arcada Galați – ”U” Cluj (se joacă la Cluj

Luni

Ora 17.00: Explorări Baia Mare – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns