Divizia A1 (m): Etapa a doua începe vineri, cu derby-ul Dinamo – Steaua. Meciul va fi televizat

dinamo volei meci masculin

Etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin debutează azi, vineri, cu un meci care altădată decidea titlul de campioană: Dinamo – Steaua.
Revenită în prima ligă, Dinamo va juca în ăpropria sală, de la ora 18.00, contra Stelei, una dintre favoritele la titlu. Cele două formaţii au stări de spirit diferite. Dinamoviştii au fost învinşi la Dej, de Unirea, în vreme ce steliştii au câştigat clar cel mai tare meci al rundei inaugurale, contra Tricolorului Ploieşti. Partida de azi va fi tansmisă în direct de DigiSport, fiind singura din cadrul acestei etape masculine care va fi televizată.

Restul meciurilor rundei vor avea loc sâmbătă.


Divizia A1 (m): Programul etapei a doua

Vineri, 13 octombrie

Ora 18.00: Dinamo – Steaua (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 14 octombrie

Ora 17.30: CSU UV Timişoara – CSM Bucureşti

Ora 14.00: CSS 2 CNE Baia Mare – Arcada Galaţi

Ora 18.00: Tricolorul Ploieşti – SCMU Craiova

Ora 18.00: Ştiinţa Explorări Baia Mare – Unirea Dej

Ora 12.00: „U” Cluj – Volei Municipal ZalăuAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns