Divizia A1 (m): Etapa a doua începe vineri cu un meci „șoc”: Tomis Constanța – Zalău

tomis constanta volei masculin
tomis constanta volei masculin
Tomis Constanta, sezonul 2015/2016

Cea de-a doua etapă a Diviziei A1 la volei masculin va debuta cu un meci ”șoc”: Tomis Constanța – ACS Volei Municipal Zalău.

Considerat, pe bună dreptate, cel mai important meci al campionatului, cele două echipe fiind – măcar conform calculelor hârtiei – cele mai valoroase ca lot și experiență, meciul dintre Tomis Constanța și Volei Municipal Zalău deschide vineri etapa a doua a Diviziei A1. Este o partidă interesantă nu doar pentru că pe bancile tehnice se vor afla tatăl, Stoian Stoev (Zalău) și fiul, Martin Stoev (Tomis), dar și pentru că tată lumea așteaptă să vadă cum au trecut cele două echipe de șocurile din prima etapă. După cum știți, cred, Zalăul a pierdut acasă cu Arcada Galați, scor 3-2, iar Tomisul a câștigat greu la Dej, tot cu 3-2.

Meciul de vineri de la Constanța va începe de la ora 17.00 și va fi transmis în direct de DigiSport 4.

Programul etapei a doua a Diviziei A1 (m)

Vineri

Ora 17.00: Tomis Constanța – ACS Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport 4)

Sâmbătă

Ora 14.00: U Cluj – Unirea Dej

Ora 16.00: VCM PLS Piatra Neamț – SCM U Craiova

Ora 17.00: Arcada Galați – Tricolorul Ploiești

Ora 18.00: Volei Club Caransebeș – CSM București

Luni

Ora 20.00: Dinamo – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport 4)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns