Divizia A1 (m): Etapa a opta începe azi, cu Cluj – Dinamo. Se va încheia duminică, la Zalău

dinamo volei masculin 2015 ecchipa

Divizia A1 la volei masculin programează, de azi și până duminică, meciurile etapei a opta.

Deschizătoare de drum în cea de-a opta etapă a Diviziei A1 la volei masculin vor fi Universitatea Cluj și Dinamo. Ela vor juca azi, de la ora 16.00, bucureștenii – învingători în fața Tomisului runda trecută – pornind ca favoriți.

Restul meciurilor vor avea loc sâmbătă și duminică, zi în care e programat un derby: Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare.


Programul etapei a opta a Diviziei A1 (m)

Vineri

Ora 16.00: U Cluj – Dinamo

Sâmbătă

Ora 15.30: Tricolorul Ploiești – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Ora 18.00: Caransebeș – Arcada Galați

Ora 18.00: Unirea Dej – CSM București

Duminică

Ora 17.00: Tomis – CSM Piatra Neamț

Ora 17.00: Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns