Divizia A1 (m): Etapa a opta începe vineri cu un meci televizat: Zalău – CSM București

csm bucuresti volei masculin

Divizia A1 la volei masculin a ajuns la cea de-a opta etapă. Prima partidă are loc vineri și va fi televizată.
Volei Municipal Zalău și CSM București dispută vineri, de la ora 19.30, primul meci al etapei a opta a Diviziei A1 la volei masculin. Partida va fi televizată în direct de Digi Sport.

Restul meciurilor se dispută sâmbătă – patru partide – și duminică, una. De altfel, și ultima întâlnire a rundei, cea de duminică, dintre Steaua și SCM U Craiova, va fi televizată de Digi Sport, de la ora 13.00.


Divizia A1 (m): Programul etapei a opta

Vineri, 10 noiembrie

Ora 19.30: Volei Municipal Zalău – CSM București (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 11 noiembrie

Ora 17.00: CSU UV Timișoara – Dinamo

Ora 16.00: Explorări Baia Mare – Tricolorul Ploiești (se joacă la Ploiești)

Ora 12.00: ”U” Cluj – CSS 2 CNE Baia Mare

Ora 18.00: Unirea Dej – Arcada Galați

Duminică, 12 noiembrie

Ora 13.00: Steaua – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns