Divizia A1 (m): Etapa a șaptea începe sâmbătă, cu trei partide

steaua volei echipa masculin 2017 2018

Divizia A1 la volei masculin e foarte grăbită. Nici nu s-a încheiat bine etapa a șasea că și începe runda a șaptea.
Sâmbătă sunt programate trei meciuri, dintre care cel mai interesant pare cel dintre CSM U Craiova și Unirea Dej. În rest, Steaua pare că va avea o misiune ușoară contra Timișoarei, la fel ca și CSM București, contra Clujului.

Duminică avem, de fapt, cel mai tare meci al rundei, Arcada Galați – Volei Municipal Zalău, în vreme ce luni avem două întâlniri, dintre care una, Tricolorul Ploiești – Dinamo, va fi televizată la Digi Sport. Tot luni avem și un meci inedit, prima confruntare 100% băimăreană de pe prima scenă a voleiului masculin.


Divizia A1 (m): Programul etapei a șaptea

Sâmbătă, 4 noiembrie

Ora 16.00: Steaua – CSU UV Timișoara

Ora 18.00: SCM U Craiova – Unirea Dej

Ora 17.00: CSM București – ”U”Cluj

Duminică, 5 noiembrie

Ora 18.30: Arcada Galați – Volei Municipal Zalău

Luni, 6 noiembrie

Ora 16.00: CSS 2 Baia Mare – Explorări Baia Mare

Ora 18.00: Tricolorul Ploiești – Dinamo (în direct la DigiSport)
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns