Divizia A1 (m): Etapa a treia începe azi și se încheie duminică. Două meciuri vor fi televizate

steaua volei echipa volei masculin
steaua volei echipa volei masculin
Steaua a inceput in forta campionatul (Foto: CSA Steaua)

Divizia A1 la volei masculin programează azi și mâine meciurile celei de-a treia etape. Cinci se vor disputa azi, sâmbătă, iar unul duminică. Două partide vor fi televizate în direct de DigiSport.

Cel mai interesant și echilibrat meci de azi se anunță cel de la București, din sala Regimentului de Gardă, acolo unde Steaua întâlnește pe Explorări Baia Mare. Neînvinsă în actuala ediție, nou-promovata va avea primul examen cu adevărat dificil, bămărenii alcătuind o echipă puternică, dar care a avut ghinionul ca în primele două etape să joace și cu campioana și cu vicecampioana. Va fi un meci interesant și prin prisma confruntării de pe băncile tehnice. La Baia Mare, director tehnic este Stelian Moculescu, iar la Steaua antrenor principal e fost său secund de la Friedrichschafen, Bogdan Tănase. Partida va începe la ora 15.30 și va fi în direct pe DigiSport.
Duminică va avea loc cel de-al doilea meci televizat al etapei. Nici nu avea cum să nu fie transmis în direct, având în vedere că la Zalău se vor întîlni vicecampioana și campioana ediției trecute. Meciul va fi, de asemenea, pe DigiSport, de la ora 19.30.

Divizia A1 (m) – Programul etapei a treia

Sâmbătă, 22 octombrie

Ora 15.30: Steaua – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport)

Ora 17.00: Unirea Dej – Volei Caransebeș

Ora 17.00: ”U” Cluj – CSM București

Ora 18.00: Tricolorul Ploiești – Știința Bacău

Ora 19.00: Arcada Galați – VCM LPS Piatra Neamț

Duminică, 23 octombrie

Ora 19.30: Volei Municipal Zalau – CSM U Craiova (DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns