Divizia A1 (m): Explorări Baia Mare – Steaua se joacă vineri. Iată programul etapei a 14-a

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Jucatorii de la Explorari Baia Mare la time-out

Sezonul intern de volei masculin se deschide vineri, cu partida Explorări Baia Mare – Steaua, din etapa a 14-a a Diviziei A1. Meciul va fi televizat.

Vineri, de la ora 17.00, în direct la DigiSport, Explorări Baia Mare va primi vizita liderului clasamentului, Steaua. Partida deschide etapa a 14-a, celelalte meciuri fiind programate sâmbătă.


Divizia A1 (m): Programul etapei a 14-a

Vineri, 20 ianuarie

Ora 17.00: Explorări Baia Mare – Steaua (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 21 ianuarie

Ora 15.00: SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Ora 16.00: LPS Piatra Neamț – Arcada Galați

Ora 17.00: Știința Bacău – Tricolorul Ploiești

Ora 17.00: Volei Caransebeș – Unirea Dej

Ora 17.00: CSM București – ”U” Cluj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns