Divizia A1 (m): Explorări Baia Mare – Tomis Constanța, meciul zilei de sâmbătă. Iată programul complet al etapei a cincea

Tomis Constanta volei masculin liga
Tomis Constanta volei masculin liga
Tomis Constanta

Etapa a cincea a Diviziei A1 la volei masculin programează mai multe partide interesante. Cinci vor avea loc sâmbătă, unul duminică. Chiar dacă sunt partide tari, niciuna nu va fi televizată!

Două sunt meciurile foarte tari ale etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin. Sâmbătă, la Baia Mare, Explorări va juca împotriva campioanei, Tomis Constanța, o echipă departe de forța pe care a avut-o în anii trecuți. Astfel că nu e exclus să asistăm la o victorie a gazdelor.

Alte meciuri interesante vor fi la București, unde Dinamo și Piatra Neamț se vor lupta pentru obținerea primului succes în campionat, dar și în sala din Dobroiești, unde CSM București întâlnește o debutantă fericită în cupele europene, Arcada Galați, recent calificată în 16-imile Cupei Challenge.Duminică, însă, vine ziua cea mare: neașteptatul derby dintre Volei Municipal Zalău și Banatul Caransebeș. Un meci în care, cel puțin pe hârtie, gazdele sunt favorite, însă nu degeaba oaspeții nu au pierdut nici un punct până acum. Mai mult, va fi interesant de văzut cum a reușit antrenorul Stoev să-i readucă pe elevii săi cu picioarele pe pământ după excepționala calificare în optimile Cupei CEV, în dauna celor de la Galatasaray.

Programul etapei a cincea a Diviziei A1 (m)

Sâmbătă

Ora 13.30: CSM U Craiova – ”U” Cluj

Ora 16.00: Dinamo – VCM Piatra Neamț

Ora 17.00: Tricolorul Ploiești – Unirea Dej

Ora 17.00: Explorări Baia Mare – Tomis Constanța

Ora 18.00: CSM București – Arcada Galați

Duminică

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Volei Club Caransebeș

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns