Divizia A1 (m): Explorări caută victoria care să o ducă pe locul 3. Iată programul ultimei etape

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare poate reveni pe locul 3 (FOTO: Deak Laszlo)

Sâmbătă se dispută ultimele patru meciuri ale ultimei etape a Diviziei A1 la volei masculin.

Cea mai interesantă știre, dar dureroasă pentru dinamoviști, este că echipa care pe vremuri se bătea pentru Cupa Campionilor Europeni, va termina sezonul regulat pe ultimul loc. Va fi o premieră negativă în istoria acestui club. Cel puțin așa se preconizează, având în vedere că ultima clasată după penultima etapă, ”U” Cluj, a obținut o victorie cu 3-0 la ”masa verde” în fața Tomisului, așa că va trece cu trei puncte peste Dinamo. Care are meci la Ploiești, cu o echipă, Tricolorul, care nu prea pierde acasă cu outsidere.

Interesantă e și lupta pentru locul 3, Explorări având nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 la Caransebeș pentru a urca pe locul 3 în clasament.

Primele două clasate, SCM U Craiova și Volei Municipal Zalău pornesc ca favorite în meciurile de sâmbătă, așa că e de așteptat să termine în această ordine în clasament.

În încheiere să mai spun că nici o partidă nu va fi televizată.

Divizia A1 (m) – programul etapei a 22-a

”U” Cluj – Tomis 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) – Tomis s-a retras din campionat

Marți

Unirea Dej – Arcada Galați 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

Sâmbătă

Ora 18.00: Volei Club Caransebeș – Explorări Baia Mare

Ora 18.00: CSM U Craiova – CSM București

Ora 18.00: Tricolorul Ploiești – Dinamo

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Piatra Neamţ

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns