Divizia A1 (m): Favoritele s-au impus pe linie în prima etapă a campionatului 2019/ 2020

Dinamovistul Mihalcea, în atac în fața Universității Cluj

Prima etapă a Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat cu victoria favoritelor.
Campioana, Arcada Galați, a început sezonul cu un set cedat în fața nou-promovatei Gloria Buzău. Apoi, băieții antrenați de Sergiu Stancu și-au revenit și au reușit să câștige meciul cu 3-1, grație unui meci fenomenal făcut de falsul Niels Klapwijk, autor a 28 de puncte. El a fost secondat de Marian Bala, cu 14 puncte. De la oaspeți s-au remarcat Alexander Marczewski Szot, cu 26 de puncte (a doua performanță individuală a etapei) și Bogdan Ene, cu 11 puncte.

La Craiova, o altă favorită la titlu, SCM U Craiova, s-a impus cu 3-0, așteptat, în fața celor de la Explorări Baia Mare. Veteranul Laurențiu Lică a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu cele 17 puncte reușite. El a fost secondat de Filip Sestan. De la oaspeți, maghiarul David Csanad (11 puncte) și Marius Iftime, cu 10, au fost cei mai eficienți.

În propria sală, Dinamo s-a impus cu 3-0 în fața Universității Cluj, ardelenii scăpând printre degete câștigarea setului trei, când au condus cu 24-21. Mihalcea, cu 15 puncte, și Pepic, cu 12, au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor, în vreme ce Negrean (13 puncte) și Natan Savan, cu 8, s-au evidențiat de la oaspeți.

Dinamovistul Mihalcea, în atac în fața Universității Cluj
Dinamovistul Mihalcea, în atac în fața Universității Cluj (FOTO: Doarvolei.ro)

În ultimul meci al etapei, Unirea Dej s-a impus cu scorul de 3-1 la Câmpia Turzii, într-un meci fără statistică…

Din păcate, în acest start de sezon sunt incredibil de multe situații de acest gen, ceea ce denotă o bătaie de joc crasă la adresa puținilor fani pe care îi mai are acest sport în România. Am mai spus-o și o să o tot repet, sper să apară amenzi date echipelor care își bat joc de campionat în acest mod, pentru că sunt o pată neagră și pentru cei care își fac treaba. Dacă nu sunteți în stare să vă angajați un statistician sau să plătiți o conexiune la Internet funcțională, ce căutați, fraților, în prima ligă? Nu vă cere nimeni să rcați statistica în timp real, dar la ora 23.20, cât e acum ceasul, adică la peste trei ore de la terminarea partidei, nu e posibil ca ea să nu existe.


Divizia A1 (m): Programul primei etape a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 11 octombrie

CITEȘTE ȘI:   Minivolei (m): REZULTATELE COMPLETE înregistrate sâmbătă și duminică, în turneele din etapa a doua

UV Timișoara – Volei Municipal Zalău 1-3 (20-25, 21-25, 25-23, 14-25)

Sâmbătă, 12 octombrie

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare 3-0 (25-21, 25-16, 25-22)

CSM Câmpia Turzii – Unirea Dej 1-3 (25-21, 28-30, 15-25, 14-25)

Dinamo – U Cluj 3-0 (25-16, 25-20, 27-25) – – Fotografii de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei

Arcada Galați – SCM Gloria Buzău 3-1 (21-25, 25-21, 25-18, 25-19)

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

CITEȘTE ȘI:   Juniori: Rezultatele etapei a șasea a campionatului 2018/ 2019

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns