Divizia A1 (m) – Incredibil, dar adevărat: Arcada Galați a pierdut meciul de acasă cu Tricolorul Ploiești pentru că s-au rătăcit legitimațiile!!!

tricolorul ploiesti victorie masa verde galati legitimatii
tricolorul ploiesti victorie masa verde galati legitimatii
Tricolorul Ploiești

Incredibil, dar adevărat: amânată de sâmbătă, partida dintre Arcada Galați și Tricolorul Ploiești a fost pierdută la masa verde de gazde, care nu au găsit legimitațiile în timp util!

Inițial, meciul dintre Arcada Galați și Tricolorul Ploiești ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, în cadrul etapei a doua. Motivul a fost o indigestie suferită de jucătorii ploieșteni, care i-a făcut indisponibili pe mulți dintre ei. Numai că, amânată pentru azi, partida tot nu s-a putut disputa! Motivul e absolut halucinant pentru un sport profesionist: gazdele nu au putut găsi legitimațiile propriilor jucători! Astfel, cum ele nu au apărut în 15 minute, conform regulamentului, gazdele au pierdut meciul la masa verde cu 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)!

AICI vedeți rezultatele complete ale etapei a doua

Ce s-a întâmplat a povestit și antrenorului ploieștenilor, Marian Anton, pentru site-ul oficial al celor de la Tricolorul Ploiești: ”Cei din Galați nu au avut legitimațiile la sală. Am așteptat 15 minute, dar nu le-au adus decât după mai bine de o jumătate de oră. Așa că am jucat un meci de antrenament, dacă tot eram la sală. Oricum, băieții încă nu sunt refăcuți după afecțiunea din weekend. Însă, sperăm să ne revenim până la ora jocului de duminică. Este adevărat că acum suntem pe primul loc, dar trebuie să fim realiști și să nu ne hazardăm. Ne așteaptă meciuri grele în continuare și îmi doresc să fim apți din punct de vedere al sănătății pentru a le aborda corespunzător”.

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f): Sâmbătă se dispută meciurile etapei a treia. Iată programul partidelor

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns