Divizia A1 (m): Marţi seară se decide campioana. Tricolorul şi Arcada se duelează de la distanţă

tricolorul ploiesti volei

Marţi este cea mai fierbinte seară a voleiului masculin românesc. Se va decide campioana ediţiei 2017/ 2018. Tricolorul Ploieşti şi Arcada Galaţi se duelează de la distanţă pentru titlu. Ambele meciuri vor începe la aceeaşi oră: 20.00.
Tricolorul, echipă aflată pe primul loc în clasament, cu un punct avans, joacă acasă, contra deţinătoarei titlului, Volei Municipal Zalău. O victorie, indiferent de scor, le este suficientă ploieştenilor pentru a declanşa fiesta. Partida va fi şi televizată pe DigiSport, cu începere de la ora 20.00.

În acelaşi timp cu meciul de la Ploieşti va avea loc partida de la Craiova, dintre SCM U şi Arcada Galaţi. Jucătorii de la malul Dunării sunt obligaţi să învingă pentru a putea spera la o surpriză la Ploieşti care să le aducă titlul.

Al treilea meci al etapei va avea loc la Bucureşti, între Steaua şi CSM Bucureşti. Acesta va începe tot la ora 20.00 şi la acpătul lui steliştilor le vor fi înmânate medaliile de bronz, ei neavând cum să piardă poziţia a treia indiferent de ce se va întâmpla în meciurile de azi. Dacă sunteţi în Capitală, sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare în sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul. Prin simpla prezenţă puteţi ajuta copiii defavorizaţi din sectorul 5. AICI citiţi detalii despre această acţiune a sponsorului bucureştenilor.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns